Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Michael my Garden

Michael my Garden

Michael 16:20, 09 maj 2011

Sylwio jak od nas to jest jakieś 13km. Czyli ode mnie i Danusi... od Greglis będzie ok 10km więcej...

Więc jak na taki wypad to naprawdę nie jest to daleko... a jak już wiecie jest tam co kupić
Michael 16:25, 09 maj 2011

myszorek napisała
Ja jestem na etapie przekopywania ziemi, wybierania kamieni i ton gliny oraz powolnego przesadzania roślin na miejsca docelowe.Rośliny są takie mikro, ze należałoby je fotografować w "makro", żeby coś zobaczyć. Może za jakiś czas, teraz to az wstyd pokazywać pośród tych wyglancowanych i wycacuszkowanych oaz .Miałam robiony projekt nasadzeń, ale w związku z totalnie niekorzystnymi warunkami, które panują na mojej działce, muszę zmieniac rośliny-a wiadomo jak się zmieni jedną, to zaraz druga nie pasuje, więc ciągnie się to wszystko, w glowie aż kipi, a ręce opadają.Mogę się co najwyżej poślinić do monitora i pomarzyć dalej o swoim cichym kąciku.
Do oglądania mojego ugoru na żywo zapraszam jak najbardziejTylko trzeba wziąść ze sobą lupę

gardenarium napisała
Michałku, Greglis, może skoczymy tam z Kasią i mną? Blisko mamy

Myszorku widziesz ile osób z ogrodowiska w taki niedalekiej odległości od siebie?? i nawet chcą Ci pomóc w walce z Twoim "ugorem"....
Będzie trzeba tylko zrobić jakieś telefoniczne umówienie się wspólnie i jesteśmy gotowi na wypad Do Ciebie....
Co ty na to?
myszorek 16:42, 09 maj 2011

Matko jedyna, jak to co ja na to? No kapcie mi spadły i hukneły o ziemię!!! Jestem w szoku, ze mnie tak ciepło witacie
Ja pracuję głównie w domu, więc wpadać można o każdej porze.Chętnie wypełznę z bunkru na swoją gliniankę I tak ciężko się skupić nad papierami, gdy wokoło wszystko tętni życiem, a pole chwastem bujnym zarasta
Michael 19:49, 09 maj 2011

Niema sprawy .... Ja dziś byłem w Nadarzynie po krzaki ale zbytni nic sobie nie wypatrzyłem,,,
Jak co również zapraszam na Kawkę do siebie
Michael 19:50, 09 maj 2011

I nie martw się możesz pokazać parę fotek swojego ugoru chętnie zobaczę Nie krępuj się śmiało wstawiaj i nie zwlekaj
myszorek 20:47, 09 maj 2011

ok, jutro postaram sie coś przygotować i powklejać.Może coś doradzicie, bo mam dwie lewe ręce do nasadzeń
Michael 22:04, 09 maj 2011

Ok nie ma problemu
Michael 16:16, 10 maj 2011

Witajcie...
Dzień do popołudnia bardzo fajnie spędzony a mianowicie byliśmy z wizytą u Myszorka która nas bardzo serdecznie przywitała...
Że tak się wyrażę jako forumowicze z pobliskich okolic postanowiliśmy ją odwiedzić i poznać nową forumowiczkę ogrodowiska. Wybraliśmy się ekipą : Danusia, Kasia i ja
Wypiliśmy kawkę, porozmawialiśmy ogólnie o ogrodach i innych sprawach . Następnie Myszorek pokazała nam swoje włości które wcześniej nazwała "ugorem" a w rzeczywistości wcale tak nie jest.
Syla 17:33, 10 maj 2011

Michael napisał(a)
Witajcie...
Dzień do popołudnia bardzo fajnie spędzony a mianowicie byliśmy z wizytą u Myszorka która nas bardzo serdecznie przywitała...
Że tak się wyrażę jako forumowicze z pobliskich okolic postanowiliśmy ją odwiedzić i poznać nową forumowiczkę ogrodowiska. Wybraliśmy się ekipą : Danusia, Kasia i ja
Wypiliśmy kawkę, porozmawialiśmy ogólnie o ogrodach i innych sprawach . Następnie Myszorek pokazała nam swoje włości które wcześniej nazwała "ugorem" a w rzeczywistości wcale tak nie jest.

Czy my również będziemy mieć przyjemność poznać Myszorkę ???
Michael 18:20, 10 maj 2011

Oczywiście będzie fotorelacja oraz filmik z formowania bukszpanu u Myszorka... mam nadzieję, że się wam spodoba