Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 20:22, 26 cze 2014

malkul napisał(a)
Ewa ten bronze to chyab od małego jest brązowy
ps. jestem na tym samym etapie co Ozz

już nie wiem czy od małego czy nie ale mój to zielony z końcówkami wpadający w pomarańcz ... myślałam, że z "wiekiem" nabierze rudości i doopa a żyłam w takiej błogiej nieświadomości.
ewakatowice 20:25, 26 cze 2014

Ozz napisał(a)
Ale jeszcze ,,nie zrobiona"

Na razie jestem na etapie celulitu i kawy

"doczytałaś" ?
"Tylko oczyma drugich możemy dostrzec własne błędy" więc..?????
Ozz 20:46, 26 cze 2014

Ja prosta kobita jestem, mnie trzeba kawa na ławe
ewakatowice 20:50, 26 cze 2014

Ozz napisał(a)
Ja prosta kobita jestem, mnie trzeba kawa na ławe

Taaaa…. Na pewno masz moc jak płytkę betonową jak panda kung fu.
Pytam, czy widziałaś moje wypociny?
Ozz 21:30, 26 cze 2014

Wgryzam się mając głowę obróconą o 90 stopni Czy to aby była subtelna aluzja bym się ,,powymądrzała"?

Ważne w jakim stanie emocjonalnym jesteś ze swoim projektem w tym momencie? Czy pojawiły się od tamtego czasu jakieś nowe pomysły itp.

Żywopłot przy rabatach i placyku nie dawałabym z pęcherznicy - to potwór który pochłonie wszystko. Cis kolumnowy byłby tam fajny, od biedy graby rozpięte na linkach, albo jeszcze co odrobinkę prześwitującego...bambusy?

Z tyłu jeszcze widzę (przynajmniej na kartce), że nie ma pomysłu co się ma pojawić, tzn. jaka funkcja oprócz domku na narzędzia.
Majena 22:48, 26 cze 2014

Ewcia widze ze i ciebie choroba dopadla ja mam dwie małe różyczki ale szukam Chpena białrgo..buziaki sle:*
ewakatowice 11:57, 27 cze 2014

Ozz napisał(a)
Wgryzam się mając głowę obróconą o 90 stopni Czy to aby była subtelna aluzja bym się ,,powymądrzała"?

Ważne w jakim stanie emocjonalnym jesteś ze swoim projektem w tym momencie? Czy pojawiły się od tamtego czasu jakieś nowe pomysły itp.

Żywopłot przy rabatach i placyku nie dawałabym z pęcherznicy - to potwór który pochłonie wszystko. Cis kolumnowy byłby tam fajny, od biedy graby rozpięte na linkach, albo jeszcze co odrobinkę prześwitującego...bambusy?

Z tyłu jeszcze widzę (przynajmniej na kartce), że nie ma pomysłu co się ma pojawić, tzn. jaka funkcja oprócz domku na narzędzia.

W kondycji emocjonalnej to ja jestem zawsze doskonałej.
Żywopłot z pęcherz nicy, już wiem skąd ta nazwa pęcherz nica… pęcherzy można się nabawić przy cięciu…
Jak już nie dam rady to usunę – szpadlem!

Wybrałam, ze względu na luźny pokrój i kolor (mój ogródek jest zacieniony i rozjaśnia)
Na tle kostki granitowej wiosną, wygląda „promiennie”
Rozsądnie byłoby cisy, jak nie dam rady ogarnąć to zmienię a co

Wszelakie sugestię zawsze mile widziane

Domek narzędziowy, powstanie jak ekipe ściągnę (czyli w wolnym czasie), będzie zielony dach,
Jeszcze element wodny tj. ściana
ewakatowice 11:58, 27 cze 2014

Majena napisał(a)
Ewcia widze ze i ciebie choroba dopadla ja mam dwie małe różyczki ale szukam Chpena białrgo..buziaki sle:*

szukaj szukaj, sama zachwycam się różami
nicol21 13:34, 27 cze 2014

ewakatowice napisał(a)

W kondycji emocjonalnej to ja jestem zawsze doskonałej.
Żywopłot z pęcherz nicy, już wiem skąd ta nazwa pęcherz nica… pęcherzy można się nabawić przy cięciu…
Jak już nie dam rady to usunę – szpadlem!

Wybrałam, ze względu na luźny pokrój i kolor (mój ogródek jest zacieniony i rozjaśnia)
Na tle kostki granitowej wiosną, wygląda „promiennie”
Rozsądnie byłoby cisy, jak nie dam rady ogarnąć to zmienię a co

Wszelakie sugestię zawsze mile widziane

Domek narzędziowy, powstanie jak ekipe ściągnę (czyli w wolnym czasie), będzie zielony dach,
Jeszcze element wodny tj. ściana

Ojj czyli znów się będzie działo. A domek planujesz jakoś ukryć za zielenią czy będzie śliczny i trzeba go będzie wyeksponować ?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Ozz 16:21, 27 cze 2014

Pęcherznica od pęcherzy, a to dobre

U nas w szkole przycięta podwoiła swoją wysokość, więc teraz konkuruje z ligustrem.
Jakby co - u mnie w ciemniejszym kącie daję Cis ale żółty - 'Dawid' (jest też 'Krzysztof' i ,Fastigiata Aurea' w tym pokroju i kolorze) też rozjaśnia

Choć kolor ma pęcherznica niezaprzeczalnie ładny