Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 18:04, 13 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Zbieram się

wiesz, to żwawo, żwawo ...
lojalna_ 18:12, 13 sie 2014

Ewcia nawet Alpy zaliczasz zapewne w tempie sprintera
ewakatowice 18:16, 13 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Ewcia nawet Alpy zaliczasz zapewne w tempie sprintera

Coś w tym jest, zawsze jak na dopalaczach.
18:59, 13 sie 2014
ewakatowice napisał(a)

Ja z zawodowcami się wspinam ...

Słyszałaś coś? To szczęka moja walnęła o podłogę...chociaż mam swoje zęby No toś mnie zaskoczyła.Ale masz cudowną pasję,szczerze podziwiam.Brawo
Gabrysia_ 19:13, 13 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

A teraz doszła jeszcze jedna pasja – ogródkowa
Tylko jak mam się rozwijać skoro mnie metry ograniczają.

A zakup działki budowlanej nadal aktualny?
...wtedy to będziesz miała pole do popisu
ewakatowice 19:23, 13 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Słyszałaś coś? To szczęka moja walnęła o podłogę...chociaż mam swoje zęby No toś mnie zaskoczyła.Ale masz cudowną pasję,szczerze podziwiam.Brawo

coś trzeba robić aby kości rozruszać
ewakatowice 19:31, 13 sie 2014

Gabrysia_ napisał(a)

A zakup działki budowlanej nadal aktualny?
...wtedy to będziesz miała pole do popisu

Gabrysiu, tak aktualne.
Projekt już prawie w ręku… wybrany, teraz znaleźć działkę moich marzeń i żeby spełniała jeszcze oczekiwanie mojego eMusia to ja nie wiem kiedy dam „nogę” z mojej dotychczasowej wsi.
Bo ma być blisko drogi głównej, ale nie za blisko i z dala od ludzi ale nie na odludziu, duża działka ale nie pole, fajnie aby był strumyk ale nie za blisko by nas nie podmyło, by nie był za płaski teren czyli ciekawie ukształtowany, by w słoneczne dni było widać góry ale nie za daleko od Katowic… ech. Może w tym roku...
ewakatowice 19:32, 13 sie 2014

dla miłośników liściastych

lojalna_ 19:33, 13 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Gabrysiu, tak aktualne.
Projekt już prawie w ręku… wybrany, teraz znaleźć działkę moich marzeń i żeby spełniała jeszcze oczekiwanie mojego eMusia to ja nie wiem kiedy dam „nogę” z mojej dotychczasowej wsi.
Bo ma być blisko drogi głównej, ale nie za blisko i z dala od ludzi ale nie na odludziu, duża działka ale nie pole, fajnie aby był strumyk ale nie za blisko by nas nie podmyło, by nie był za płaski teren czyli ciekawie ukształtowany, by w słoneczne dni było widać góry ale nie za daleko od Katowic… ech. Może w tym roku...

Oj mateczko spore te wymagania hihi ale jak znajdzieci to bedzie do piero bajka i od razu sukces
19:48, 13 sie 2014
ewakatowice napisał(a)

Gabrysiu, tak aktualne.

Ale Twój eMuś ma skromne wymagania ale przynajmniej wie czego chce
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies