Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

bdan 17:28, 13 sie 2014

A Austria?
ewakatowice 17:30, 13 sie 2014

bdan napisał(a)
A Austria?

Hintertuxer i taie tam inne górki
bdan 17:32, 13 sie 2014

Zamarzyło nam się by pojechac w te rejony, ale jesteśmy kompletnie zieloni, gdzie pojechać, gdzie mieszkać. Raczej nie wchodzi w rachube wędrówka między schroniskami. Jakis pobyt stacjonarny i wędrówki bez haków, lin i wiszenia nad przepaściami. I opcja wyjazdu to sierpień.
bdan 17:34, 13 sie 2014

Ewa ja nie wiem o czym Ty piszesz niby lodowiec,ale raczej nie wiem jakie tam warunki latem, do chodzenia, więc musze wrzucić w google i doczytać.
Usciślę może : Lato w Austrii na szlakach z dzieckiem ( to dziecko to ja).
lojalna_ 17:45, 13 sie 2014

Ewciu kochana nasze spotkanko musimy przełożyć. Ubolewam nad tym faktem ogromnie ale radosc moja wielka haha bo mały uropik własnie górski mnie czeka wiec mija przyjemnosc zrozumiesz. Górki górki górki chociaz ostatnio moja forma niestety najlepsza nie jest ale jakos tych moich chłopaków dogonie buziaki

Na lodowiec nie jade niestety
BusyBee 17:48, 13 sie 2014

bdan napisał(a)
Ewa ja nie wiem o czym Ty piszesz niby lodowiec,ale raczej nie wiem jakie tam warunki latem, do chodzenia, więc musze wrzucić w google i doczytać.

Co ja tu czytam!!! Jaka świetna pasja Szczerze podziwiam kondycję, ja niestety z tych co tylko dolinami chodzą albo w wodzie się moczą Ale zazdroszczę, dla mnie to brzmi niezwykle atrakcyjnie......
ewakatowice 17:48, 13 sie 2014

bdan napisał(a)

Ja z zawodowcami się wspinam a natomiast lodowce, Austria to październik – listopad na otwarcie sezonu u Tux robię rezerwację w Auenhof
plus Wykupuje dodatkowe ubezpieczenia

ewakatowice 17:53, 13 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Co ja tu czytam!!! Jaka świetna pasja Szczerze podziwiam kondycję, ja niestety z tych co tylko dolinami chodzą albo w wodzie się moczą Ale zazdroszczę, dla mnie to brzmi niezwykle atrakcyjnie......

A teraz doszła jeszcze jedna pasja – ogródkowa
Tylko jak mam się rozwijać skoro mnie metry ograniczają.

Wątek miałaś zakładać i co czekasz na jesień abyśmy miały co czytać i oglądać?

ewakatowice 17:54, 13 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Ewciu kochana nasze spotkanko musimy przełożyć. Ubolewam nad tym faktem ogromnie ale radosc moja wielka haha bo mały uropik własnie górski mnie czeka wiec mija przyjemnosc zrozumiesz. Górki górki górki chociaz ostatnio moja forma niestety najlepsza nie jest ale jakos tych moich chłopaków dogonie buziaki

Na lodowiec nie jade niestety

Oj tam oj tam. Przecież wszędzie fajnie na wolnym
Innym razem się spotkamy, nie ma co biadolić tylko cieszyć się trzeba, że mam nieplanowany wyjazd urlopowy
BusyBee 18:01, 13 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

A teraz doszła jeszcze jedna pasja – ogródkowa
Tylko jak mam się rozwijać skoro mnie metry ograniczają.

Wątek miałaś zakładać i co czekasz na jesień abyśmy miały co czytać i oglądać?

Zbieram się