Ojej, jak plan tak cudnego ogrodu w godzinę zrobiłaś, to ty w czepku chyba urodzona. Buziak. Inspirkę dla ciebie zostawiłam u mnie. Możesz sobie skopiować, ale Toszka ją każdemu podsyła, może już ją widziałaś. Ja znalazłam więcej ujęć tej samej rabaty
No wiadoma sprawa, że zgrabna i powabna
A skoro już mówisz, że chcialabys tworzyć swój ogród od podstaw, to znaczy że poszłabyś w innym kierunku? Co byś zrobiła inaczej?
Jazzunia, Ty piękna to mocno przemęczona jesteś. Napisałam, że chętnie bym chciała Twój ogród tworzyć a nie swój
A tak serio… to większą uwagę bym zwróciła na przygotowanie pod trawnik i bezwzględnie system nawadniający. Nie zważając na to jakich wymiarów działka
Z moich doniczek i rozkładu to jestem zadowolona.
Uważam, że wybór roślin z perspektywy czasu nigdy nie będzie idealny, ponieważ zmiany się nieustannie, nasze oczekiwania są każdego dnia inne, trendy
Itd.
Ogród, który trafia w moje upodobania jest… http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-minimalistyczny
Lecz wraz z kolejną rośliną wzrasta apetyt na kolor, zmienność ogrodu wraz z porami roku, dostrzegamy zapach…
Wybory są czasem mało trafione ale… cała frajda w tym KOPANIU
Jazzunia, myślę, że najważniejsze jest wytyczenie rabat, mała architektura a resztą się tak nie zamartwiaj…
Można zmieniać do woli
ojj tam ojjj tam na zdjęciach nie widać, że mały bardzo pomysłowy. Wystopniowałaś super tymi podniesionymi rabatkami bardzo fajny efekt, jakby z każdego miejsca ogród wyglądał zupełnie inaczej.
Mała architektura to wg mnie podstawa, w sensie baza, punkt wyjścia, jak zwał tak zwał. Mam jeszcze parę miesięcy, żeby urobic mojego eMa Już zauważam zresztą, że przechodzi powoli na moja stronę - na zieloną stronę mocy
Tulam Cie mocno za Twoją wiarę we mnie