Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

Iwk4 21:32, 25 lis 2014

Ojej, jak plan tak cudnego ogrodu w godzinę zrobiłaś, to ty w czepku chyba urodzona. Buziak. Inspirkę dla ciebie zostawiłam u mnie. Możesz sobie skopiować, ale Toszka ją każdemu podsyła, może już ją widziałaś. Ja znalazłam więcej ujęć tej samej rabaty
jazzy 01:52, 26 lis 2014

ewakatowice napisał(a)

Jazzy TY się kochana wyzbądź zazdrości…
Jeżeli już to ja bym chciała być na Twoim miejscu i tworzyć ogród od podstaw …

A za miłą „wazelinę” czytaj komplementy jak mawia mój pierworodny to pięknie kłaniam się w pas…
Jeszcze możesz napisać, że zgrabna… to się normalnie będę puszyć jak paw

Ściskam mocno i lecę do Was w gości …
Miły dzień dziś i to bardzo wiec buziaki mocne śle ….

No wiadoma sprawa, że zgrabna i powabna
A skoro już mówisz, że chcialabys tworzyć swój ogród od podstaw, to znaczy że poszłabyś w innym kierunku? Co byś zrobiła inaczej?
ewakatowice 07:02, 26 lis 2014

beata_m napisał(a)
Witam ślicznie, już dawno chciałam do Ciebie zajrzeć. I to wszystko w ten jeden roczek?!?!?!?! WOW Pracowicie i efektownie

Witam Cię Beatko,
Witam w skromnych progach. Ogródek jest wytworem moje tegorocznej wyobraźni.
Ogródeczek mały to i szybko powstał.

ewakatowice 07:06, 26 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Ojej, jak plan tak cudnego ogrodu w godzinę zrobiłaś, to ty w czepku chyba urodzona. Buziak. Inspirkę dla ciebie zostawiłam u mnie. Możesz sobie skopiować, ale Toszka ją każdemu podsyła, może już ją widziałaś. Ja znalazłam więcej ujęć tej samej rabaty

Mimo, że już jestem po porannym joggingu to pędzę ostatkiem sił do Ciebie
Nie jestem w czepku urodzona, raczej samodyscyplina

ewakatowice 07:23, 26 lis 2014

jazzy napisał(a)

No wiadoma sprawa, że zgrabna i powabna
A skoro już mówisz, że chcialabys tworzyć swój ogród od podstaw, to znaczy że poszłabyś w innym kierunku? Co byś zrobiła inaczej?

Jazzunia, Ty piękna to mocno przemęczona jesteś. Napisałam, że chętnie bym chciała Twój ogród tworzyć a nie swój
A tak serio… to większą uwagę bym zwróciła na przygotowanie pod trawnik i bezwzględnie system nawadniający. Nie zważając na to jakich wymiarów działka

Z moich doniczek i rozkładu to jestem zadowolona.
Uważam, że wybór roślin z perspektywy czasu nigdy nie będzie idealny, ponieważ zmiany się nieustannie, nasze oczekiwania są każdego dnia inne, trendy
Itd.
Ogród, który trafia w moje upodobania jest… http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-minimalistyczny
Lecz wraz z kolejną rośliną wzrasta apetyt na kolor, zmienność ogrodu wraz z porami roku, dostrzegamy zapach…
Wybory są czasem mało trafione ale… cała frajda w tym KOPANIU

Jazzunia, myślę, że najważniejsze jest wytyczenie rabat, mała architektura a resztą się tak nie zamartwiaj…
Można zmieniać do woli

Ale wiesz ja to się nie znam
beata_m 08:39, 26 lis 2014

ewakatowice napisał(a)

Witam Cię Beatko,
Witam w skromnych progach. Ogródek jest wytworem moje tegorocznej wyobraźni.
Ogródeczek mały to i szybko powstał.

ojj tam ojjj tam na zdjęciach nie widać, że mały bardzo pomysłowy. Wystopniowałaś super tymi podniesionymi rabatkami bardzo fajny efekt, jakby z każdego miejsca ogród wyglądał zupełnie inaczej.
jazzy 11:01, 26 lis 2014

ewakatowice napisał(a)

Jazzunia, Ty piękna to mocno przemęczona jesteś. Napisałam, że chętnie bym chciała Twój ogród tworzyć a nie swój

Ach, no widzisz nie zajarzylam

Ogród, który trafia w moje upodobania jest… http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-minimalistyczny

No to juz rozumiem cisy i buksy

Lecz wraz z kolejną rośliną wzrasta apetyt na kolor, zmienność ogrodu wraz z porami roku, dostrzegamy zapach…
Wybory są czasem mało trafione ale… cała frajda w tym KOPANIU

Jazzunia, myślę, że najważniejsze jest wytyczenie rabat, mała architektura a resztą się tak nie zamartwiaj…
Można zmieniać do woli

Ale wiesz ja to się nie znam

Mała architektura to wg mnie podstawa, w sensie baza, punkt wyjścia, jak zwał tak zwał. Mam jeszcze parę miesięcy, żeby urobic mojego eMa Już zauważam zresztą, że przechodzi powoli na moja stronę - na zieloną stronę mocy
Tulam Cie mocno za Twoją wiarę we mnie
ewakatowice 12:56, 26 lis 2014

jazzy napisał(a)

Ach, no widzisz nie zajarzylam

No to juz rozumiem cisy i buksy

Mała architektura to wg mnie podstawa, w sensie baza, punkt wyjścia, jak zwał tak zwał. Mam jeszcze parę miesięcy, żeby urobic mojego eMa Już zauważam zresztą, że przechodzi powoli na moja stronę - na zieloną stronę mocy
Tulam Cie mocno za Twoją wiarę we mnie

Wierzę w Ciebie Jazz, że dźwigniesz ciężar i stworzysz piękny ogród jak i w to, że doskonale poradzisz sobie z własnym eM.

ewakatowice 12:59, 26 lis 2014

beata_m napisał(a)

ojj tam ojjj tam na zdjęciach nie widać, że mały bardzo pomysłowy. Wystopniowałaś super tymi podniesionymi rabatkami bardzo fajny efekt, jakby z każdego miejsca ogród wyglądał zupełnie inaczej.

Bardzo lubię te moje donice z placykiem grillowym.
Lecę do Ciebie na kawę
Agatan24 16:26, 26 lis 2014

Matkoooooo jak u Ciebie pięknie, zachwycają mnie te murki z kostki granitowej.