Witam Tygryska
Alu to mix floxów jak Paweł wspomniał i żagwinu Parę lat temu zakupiłem małe sadzonki i z ubiegiem lat rozrosły się takie fajne poduchy kolorowe Mam je posadzone na skraju rabat Idealne na skalniaki
Masz czas na ogród przy Stasiu ?
podoba mi się ten mix, muszę coś pod pęcherznice posadzić i irysy żeby za dużo tam nie pielić a tam jest istna Sahara to akurat roślinki dla mnie. Daj proszę potem zdjęcie w fazie bez kwiatków
jak Stasiek śpi mama może coś zrobić
a wiesz jaki wielki warzywnik nam wyszedł, strasz robić zdjęcia i 18 pomidorów z własnej ciążowej rozsady już w gruncie od 4 dni reszta plantacji czeka na po zimnej zośce
Tiarella spring symphony wpadła Ci w oko Mi też podobają się te jej kremowe szczotki do mycia butelek Kiedyś miałem jeszcze dwie inne odmiany o czerwonych kwiatach ale w naszych Polskich warunkach nie wytrzymały zimy i przepadły
Tak jak mówisz problemy bez względu na miejsce zamieszkania ogrodnik ma te same Walczymy ze szkodnikami, chwastami, grzybami i tak się czasem zastanawiam jak my to wszystko ogarniamy
Co do tych prezentów, i za jakiś czas dłuższego wolnego to nie śmiem Ci zadać tego pytania ale może kiedyś sama powiesz ....
Ee nieee to nie to co myślisz. Poprostu muszę się zastanowić bo prezent nie planowany a ogródek mój już wiele nie zmieści.
Piękna ta tiarella. A w dodatku chyba była w tym ogrodniczym..oby jeszcze ją mieli bo tak zaraz nie pojade. Hmm..