Straty w ogrodzie zawsze były i będą ale serce boli patrzeć jak w jednej chwili tak wiele się traci Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do życia wiec nie będę rozpaczał tylko myślał jak wybrnąć z tej sytuacji
Dziękuję za słowa otuchy
Asiu u mnie do tej pory mrozu nie było Do poniedziałku ogród bardzo dobrze się prezentował jak na tę porę roku Dużo bylin jeszcze kwitło a liście na drzewach i krzewach nawet nie zaczęły zmieniać koloru z zielonego na złoty Śnieg który spadł był zupełnym zaskoczeniem i przyniósł wiele szkód Mam nadzieję że szybko go nie zobaczę
Życzę Ci by nastała w Twoim ogrodzie złota jesień i zachęciła Cię do wizyt w tym wyjątkowym miejscu
Pozdrawiam
Wiem że trzeba zawsze doszukiwać się dobrych stron ale ten śnieg całkowicie mnie przygniótł
Dziś całkowicie stopniał śnieg i kompozycje jesienne nie są aż tak straszne jakby się wydawało Część chryzantem ocalało a wrzosy ładnie podniosły się do góry Będzie dobrze ... musi być
Jakieś resztki śniegu jeszcze zostały ale do jutra nie będzie po nich śladu
Dziś u mnie było 8 stopni a na sobotę zapowiadają 18 Szaleństwo W weekend wielkie sprzątanie ogrodu