Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

yolka 21:05, 12 paź 2016

Kolorkowo u Ciebie, nacieszyłam oczy. Fajne duety stworzyłaś
Napia 22:51, 12 paź 2016

O matko, ale cudnie! Pięknie wszystko Ci kwitnie! Róże niesamowite i silne. Wydawało mi się, że w moim ogrodzie miejsca na kolejne róże już za bardzo nie ma, ale zima przede mną, muszę pokombinować i na pewno coś jeszcze wcisnę tak się tu inspiruję
Ewik 23:04, 12 paź 2016

Lavender Ice mam kilka sztuk w różnym wieku w roznych miejscach ale każda od początku ładnie kwitła.radzi sobie świetnie z palącym słońcem i deszczem.kwitla z niewielką przerwą cale lato i jeszcze ma pączki. Postaram się wkleić więcej jej fotek.
Ewik 23:06, 12 paź 2016

Napia napisał(a)
O matko, ale cudnie! Pięknie wszystko Ci kwitnie! Róże niesamowite i silne. Wydawało mi się, że w moim ogrodzie miejsca na kolejne róże już za bardzo nie ma, ale zima przede mną, muszę pokombinować i na pewno coś jeszcze wcisnę tak się tu inspiruję

Ha , ja też tak wciskałam a teraz wyciskam bo krzaczory porosly ogromne i miejsca brak a chciejstwa są ☺
EwaIgi 13:59, 13 paź 2016

Lavender Ice super - mam w podobnym kolorze (nie znam nazwy mojej) -ale u mnie miała dwa kwiaty. W ogóle lubię różę ale one chyba mnie NIE.

Dziękuje za zaproszenie. Wzrokowo jestem u ciebie codziennie To ja zapraszam, może poradzisz mi co źle robię z moim różami.
Ewik 21:18, 13 paź 2016

EwaIgi napisał(a)
Lavender Ice super - mam w podobnym kolorze (nie znam nazwy mojej) -ale u mnie miała dwa kwiaty. W ogóle lubię różę ale one chyba mnie NIE.

Dziękuje za zaproszenie. Wzrokowo jestem u ciebie codziennie To ja zapraszam, może poradzisz mi co źle robię z moim różami.

Specem nie jestem ale jeśli będę mogła pomóc to zapraszam

Milka 12:41, 15 paź 2016

Ale ten murek świetny roslinki też
masz naprawdę piękny ogród
Flower1 13:31, 15 paź 2016

Cześć Ewciu, troszkę mnie nie było.Widzę że murek super wyszedł.Piękne masz róże!Pozdrawiam serdecznie!
olga80 17:18, 15 paź 2016

Ewka i jak działałaś dziś coś w ogrodzie ? U mnie tak wieje,że głowę chce urwać gałęzi fruwają nawet cebul nie wyszłam posadzić
Anda 17:23, 15 paź 2016

Jej, murek z sedum cudowny
Ewuś, masz jakieś róże Andre Eves? Dostałam od niego katalog i niektóre są śliczne, i się zastanawiam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies