Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Zagajanka 21:41, 16 paź 2016

Hej, a ty cebulki jakieś sadzisz tej jesieni?
Madzenka 06:27, 17 paź 2016

Piękne te Twoje jesienne roze. U mnie wyjątkowo bez pączków, chyba maczniak je osłabił i mimo oprysków i pozbycia sie grzyba, róże bardzo słabo kwitna
EwaIgi 07:57, 18 paź 2016

Szykuje się do murku coś na podobę twojego. Robiliście go sami czy ekipę mieliście? Pamiętasz może ile tego kamienia zużyliście?
Ewik 17:26, 18 paź 2016

Zagajanka napisał(a)
Hej, a ty cebulki jakieś sadzisz tej jesieni?

Mhh z moim Cebulkami lezakujacymi w garażu zaznajomił się mój M i wymieszał wszystkie razem.... a stały tak całe Lato.więc wiosną przewiduje wariacje kolorystyczne ☺☺☺

Jak mi przeszło domowiłam głównie czosnki
I krokusy , tulipanów tylko kilka , no ale jesień długa ☺w zeszłym roku koniec grudnia sadziłam.Napewno nic nie będę wykopywac ☺
Ewik 17:29, 18 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Piękne te Twoje jesienne roze. U mnie wyjątkowo bez pączków, chyba maczniak je osłabił i mimo oprysków i pozbycia sie grzyba, róże bardzo słabo kwitna

U mnie angielki poszły spać za to niemki w kwiatach i pączkach ale za zimno żeby sie rozwineły .za chwilę trzeba będzie je ściąć.
Ewik 17:34, 18 paź 2016

EwaIgi napisał(a)
Szykuje się do murku coś na podobę twojego. Robiliście go sami czy ekipę mieliście? Pamiętasz może ile tego kamienia zużyliście?

Murek robiła firma, kamień też ich.jak kombinowalam żeby z południa Polski przywieźć, bo tam jest tańszy potem szukać osobę co zrobi to się nie kalkulowało.my płacilismy od metra ale jak pytałam odnośnie transportu to Pan mówił że tona to około metr na metr na palecie.Kamień jest bardzo ciężki.
EwaIgi 21:14, 18 paź 2016

Byłam dziś u nas na D...e Ł.....j i wstępnie się umówiłam na listopada. Koszt nie warty roboty samemu. A jak nazywa się wasz kamień. Ma ładny kolor.
Zagajanka 21:50, 19 paź 2016

Ewik napisał(a)

Mhh z moim Cebulkami lezakujacymi w garażu zaznajomił się mój M i wymieszał wszystkie razem.... a stały tak całe Lato.więc wiosną przewiduje wariacje kolorystyczne ☺☺☺

Jak mi przeszło domowiłam głównie czosnki
I krokusy , tulipanów tylko kilka , no ale jesień długa ☺w zeszłym roku koniec grudnia sadziłam.Napewno nic nie będę wykopywac ☺

Ale mężuś zartownis
Na pewno będzie i tak ładnie.

Też się zarzekam, ze w przyszłym roku nic nie sadzę i nic nie wykopuję.
HanaK 09:41, 20 paź 2016

Hejo, trafiłam do Ciebie z ogrodu Ewy (Doświadczalnia Bylinowo-różana), pięknie wygląda u Ciebie murek, w tym roku zrobiliśmy podobne z łupka szarogłazowego, ale na taki efekt jak u Ciebie będziemy musieli poczekać
Ewik napisał(a)

Specem nie jestem ale jeśli będę mogła pomóc to zapraszam

olga80 13:21, 21 paź 2016

Ewuś róże już rosną.Dziękuję
moj Pomponella dla Ciebie