Psiaki to mądre stworzonka. Moja sunia, która jest cięższa od Tygryska o 20 kg też wie, że kiedy zakładam szpilki to nici ze spaceru, idzie spokojnie na swoje miejsce, ale kiedy zakładam dres i adidasy, to radości nie ma końca. Szkoda że psiaki nie potrafią mówić, chociaż może i dobrze, bo mogłoby się okazać, że są mądrzejsze od niejednego człowieka.
Oj, nie byłam u Ciebie od 16 stron.... ale nadrobiłam..
Takiej budy dla psa to jeszcze nie widziałam... a mój włąsnie strzelił bąka i uciekł... a ja muszę sie zostać, bo chce poczytać na forum małe co nie co .. a dupka 45kg.. wiec zapach prawie jak gnojówka z pokrzyw
Róże cudne, ale i tak najbardziej zachwyciłam sie fotką księżyca..
Kiedyś w dolinki Krakowskie jezdziłam co tydzień lub dwa przez cały sezon.. miłe wspomnienia.. ale nie byłam tam już wieki Sentyment wrócił.
Ania ta buda to namiot specjalny dla Tygryska, fajny na wyjazdy, pies też powinien czuć się dobrze i mieć swoje miejsce które lubi, ja nie jestem zwierzę hotelowe, więc na wyjazdy wakacyjne jak znalazł.
Dolinki Krakowskie to miejsce do uprawiania wspinaczki skałkowej, ale Ty to wiesz, zawsze chciałam mieszkać w tym miejscu na ziemi, i marzenia się spełniły, tylko cztery kilometry i jestem w najbardziej rozpoznawalnej dolince w Polsce, nie mówiąc o reszcie a jest ich trochę, wszystkie odwiedzam o każdej porze roku i stale odnajduję w nich coś fascynującego.Może kiedyś będziesz w okolicy to zapraszam na sentymentalne wspomnienia