Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Mirella 22:02, 07 cze 2014

ZbigniewG napisał(a)
Mirella ta ciekawska spryciula powtarza kwitnienie

Zbyszko, za cudnej urody spryciulą widzę coś czerwonego co to? Róża ciekawa świata, chciała zobaczyć coś więcej, może ona to też taki włóczykij tak jak ja?)
Nallar 22:22, 07 cze 2014

Mirella napisał(a)

Ewa to jest jego ulubione miejsce, namiot jest malutki specjalnie dla Tygryska, na wyjazdy super, jak rozkładam namiot pies jest szczęśliwy, widać kojarzy go z miłymi chwilami

Psiaki to mądre stworzonka. Moja sunia, która jest cięższa od Tygryska o 20 kg też wie, że kiedy zakładam szpilki to nici ze spaceru, idzie spokojnie na swoje miejsce, ale kiedy zakładam dres i adidasy, to radości nie ma końca. Szkoda że psiaki nie potrafią mówić, chociaż może i dobrze, bo mogłoby się okazać, że są mądrzejsze od niejednego człowieka.
Mala_Mi 22:29, 07 cze 2014

Oj, nie byłam u Ciebie od 16 stron.... ale nadrobiłam..
Takiej budy dla psa to jeszcze nie widziałam... a mój włąsnie strzelił bąka i uciekł... a ja muszę sie zostać, bo chce poczytać na forum małe co nie co .. a dupka 45kg.. wiec zapach prawie jak gnojówka z pokrzyw

Róże cudne, ale i tak najbardziej zachwyciłam sie fotką księżyca..

Kiedyś w dolinki Krakowskie jezdziłam co tydzień lub dwa przez cały sezon.. miłe wspomnienia.. ale nie byłam tam już wieki Sentyment wrócił.
Mirella 22:41, 07 cze 2014

Nallar napisał(a)

Psiaki to mądre stworzonka. Moja sunia, która jest cięższa od Tygryska o 20 kg też wie, że kiedy zakładam szpilki to nici ze spaceru, idzie spokojnie na swoje miejsce, ale kiedy zakładam dres i adidasy, to radości nie ma końca. Szkoda że psiaki nie potrafią mówić, chociaż może i dobrze, bo mogłoby się okazać, że są mądrzejsze od niejednego człowieka.

Ewa ze szpilkami mam tak samo Tygrysek (Paco)doskonale potrafi rozszyfrować co mam na myśli, i ostatnie zdanie bardzo mi się podoba
Mirella 23:19, 07 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Oj, nie byłam u Ciebie od 16 stron.... ale nadrobiłam..
Takiej budy dla psa to jeszcze nie widziałam... a mój włąsnie strzelił bąka i uciekł... a ja muszę sie zostać, bo chce poczytać na forum małe co nie co .. a dupka 45kg.. wiec zapach prawie jak gnojówka z pokrzyw

Róże cudne, ale i tak najbardziej zachwyciłam sie fotką księżyca..

Kiedyś w dolinki Krakowskie jezdziłam co tydzień lub dwa przez cały sezon.. miłe wspomnienia.. ale nie byłam tam już wieki Sentyment wrócił.

Ania ta buda to namiot specjalny dla Tygryska, fajny na wyjazdy, pies też powinien czuć się dobrze i mieć swoje miejsce które lubi, ja nie jestem zwierzę hotelowe, więc na wyjazdy wakacyjne jak znalazł.
Dolinki Krakowskie to miejsce do uprawiania wspinaczki skałkowej, ale Ty to wiesz, zawsze chciałam mieszkać w tym miejscu na ziemi, i marzenia się spełniły, tylko cztery kilometry i jestem w najbardziej rozpoznawalnej dolince w Polsce, nie mówiąc o reszcie a jest ich trochę, wszystkie odwiedzam o każdej porze roku i stale odnajduję w nich coś fascynującego.Może kiedyś będziesz w okolicy to zapraszam na sentymentalne wspomnienia
Mirella 08:31, 08 cze 2014

Widok z tarasu.

I Róże, bo jak przekwitną to już nic nie pokażę.

paniprzyroda 08:39, 08 cze 2014

Zaglądam i podziwiam
Gardener27 09:03, 08 cze 2014

Mirella napisał(a)

Ładną łąkę posiadasz w sąsiedztwie Chwasty za kratami

U mnie dzisiaj gorąco i słonecznie Czy może być piękniej ?

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Mirella 09:45, 08 cze 2014

paniprzyroda napisał(a)
Zaglądam i podziwiam

Pozdrawiam i słońca życzę.
Mirella 09:52, 08 cze 2014

Gardener27 napisał(a)

Ładną łąkę posiadasz w sąsiedztwie Chwasty za kratami

U mnie dzisiaj gorąco i słonecznie Czy może być piękniej ?

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli

Przemko, tam rośnie zboże, chwasty za kratami świetne

Gorąco nareszcie tak jak powinno być.

Miłej życzę jak zawsze