Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Luckaa 18:38, 16 paź 2014

Moje cebulowe jeszcze nie wyszły, bo późno sadziłam, ale żałuje że trawnika nie założyłam bo bałam się zimna, a przeciez jest ładnie.
Mala_Mi 19:00, 16 paź 2014

Wiedziałam kiedy zajrzeć
Awatarek mnie zmylił.. myślałam, że to ktoś nowy i omijałam łukiem.. i nie dlatego, że nie lubię nowych, tylko brakuje mi czasu na "starych". Takie ograniczenie z musu...

Od końca września delektowałam sie Twoim ogrodem... podziwiałam koszyk na rybki zamienione w szyszki. Zachwyciłam się grilem/wędzarnią.... zdrowe róże obejrzałam (westchnęłam cichutko). I zostałam sie w skałkach ... Zbyszek mi wspomnienia przywołuje Tatrami, a Ty skałkami

Zimowity maja za mało słoneczka. Dlatego leżą, jak przekwitają to też leżą.
Mirella 21:20, 16 paź 2014

Luckaa napisał(a)
Moje cebulowe jeszcze nie wyszły, bo późno sadziłam, ale żałuje że trawnika nie założyłam bo bałam się zimna, a przeciez jest ładnie.

W zeszłym roku robiłam trawnik we wrześniu i to jest dobry czas na zakładanie trawnika szkoda że odpuściłaś, ale co się odwlecze ...........
monteverde 21:24, 16 paź 2014

Mirella ale jeszcze dzieje się w Twoim ogrodzie sporo kwiatków a kaczor pięknie zdjęty pozdrówka
Mala_Mi 21:26, 16 paź 2014

Zostaw foto
Ja juz na emeryturze..... z braku czasu i lenistwa. Teraz jest nowa pasja.... czyli ogrod. Ale chetnie bym pospacerowala w znajomych miejscach. Ale ciagle cos pod górkę. .. i to nie taką górską.
Mirella 21:34, 16 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wiedziałam kiedy zajrzeć
Awatarek mnie zmylił.. myślałam, że to ktoś nowy i omijałam łukiem.. i nie dlatego, że nie lubię nowych, tylko brakuje mi czasu na "starych". Takie ograniczenie z musu...

Od końca września delektowałam sie Twoim ogrodem... podziwiałam koszyk na rybki zamienione w szyszki. Zachwyciłam się grilem/wędzarnią.... zdrowe róże obejrzałam (westchnęłam cichutko). I zostałam sie w skałkach ... Zbyszek mi wspomnienia przywołuje Tatrami, a Ty skałkami

Zimowity maja za mało słoneczka. Dlatego leżą, jak przekwitają to też leżą.

Ania, ja wiem ,zaglądam do Ciebie zawsze, ale nic nie piszę bo wiem że masz urwanie kapelusza,
Skałki są tuż obok mojego miejsca na ziemi...
Nallar 21:35, 16 paź 2014

Kurcze, Mala_Mi to odważna babka. Jestem pełna podziwu.
Nallar 15:31, 17 paź 2014

Wstawiłam zdjęcia młodego zebrinuska.
ZbigniewG 16:16, 17 paź 2014

Mirella napisał(a)
....Czy Zebrinusek to wysoki gość i szczupły, czy raczej krępy i niski?

Mirella Ewa wstawiła młodziaka a w wieku dojrzałym jak by to określić?-zerknij na mój awatarek ani szczupły ani krępy taki w sam raz
Nallar 16:51, 17 paź 2014

ZbigniewG napisał(a)

Mirella Ewa wstawiła młodziaka a w wieku dojrzałym jak by to określić?-zerknij na mój awatarek ani szczupły ani krępy taki w sam raz

Zbyszku Ty wyglądasz jak z żurnala, na bank nie chciałbyś wyglądać jak mój 4 letni zebrinus.