Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

asiach 19:13, 25 mar 2014

Witam! Przyszłam z rewizytą i co widzę piękny , wypielęgnowany ogród. Gratujuję i pozdrawiam
renatamama3 19:30, 25 mar 2014

Sunie ,po miziałam ,budka będzie wypas .
Mirella 21:16, 25 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Sunie ,po miziałam ,budka będzie wypas .

niezły apartament, wypasiony
nicol21 22:42, 25 mar 2014

ehhh pamiętam taką łączkę krokusową... morze krokusów... szkoda, że już tak długo w górach nie byłam. pięknie jest!

trzymam kciuki za prace wiosenne!!! dobrze się zapowiada
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Luckaa 23:08, 25 mar 2014

Hej zazdroszcze ukorzenionych bukszpaników, ja też sporo ukorzeniam, mam nadzieje że bede miała z czego tworzyć obwódki za rok. pozdrawiam
asiach 00:43, 26 mar 2014

Witam!
Wpadłąm teraz jeszcze raz na dłużej. Zdjęcia powalają te z ogrodu i widoki w plenerze. Te polany krokusowe. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam - też jeździsz na rowerze? Podobnie jak Ty nie lubię bezczynności. Porobiłam wszystko w domu i tak jeszcze otworzyłam kompa ale idę spać życzę miłego dnia od rana
Mirella 09:11, 26 mar 2014

asiach napisał(a)
Witam! Przyszłam z rewizytą i co widzę piękny , wypielęgnowany ogród. Gratujuję i pozdrawiam

Asia, dziękuję za miłe słowa,wydawało mi się że Ci odpisałam , a ja pisałam w twoim wątku zakręciłam się
Mirella 09:18, 26 mar 2014

nicol21 napisał(a)
ehhh pamiętam taką łączkę krokusową... morze krokusów... szkoda, że już tak długo w górach nie byłam. pięknie jest!

trzymam kciuki za prace wiosenne!!! dobrze się zapowiada

Nicol, zdjęcia nie oddają tego piękna bo robiłam kom, ale na żywo taki widok działa na zmysły

Zrobię kanciki i będzie ok
Mirella 09:27, 26 mar 2014

Luckaa napisał(a)
Hej zazdroszcze ukorzenionych bukszpaników, ja też sporo ukorzeniam, mam nadzieje że bede miała z czego tworzyć obwódki za rok. pozdrawiam

Luckaa, zawsze ukorzeniam bo jest to proste, wszystkie zawsze się przyjmują, i koszt żaden, będziesz miała piękne własne obwódki, i satysfakcję z tego dużą .
Mirella 10:01, 26 mar 2014

asiach napisał(a)
Witam!
Wpadłąm teraz jeszcze raz na dłużej. Zdjęcia powalają te z ogrodu i widoki w plenerze. Te polany krokusowe. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam - też jeździsz na rowerze? Podobnie jak Ty nie lubię bezczynności. Porobiłam wszystko w domu i tak jeszcze otworzyłam kompa ale idę spać życzę miłego dnia od rana

Asia,rozgość się proszę, tyle pochwał, oj bo spocznę na laurach
Rower....mogę o nim długo opowiadać, to miłość z wzajemnością,dwadzieścia kilometrów codziennie do pracy i z powrotem, wolę jeżdzić rowerem niż samochodem, ten typ tak ma
A bezczynność to mój wróg, muszę coś robić , ale poleżeć na trawię też lubię i popatrzeć w moje cztero_arowe niebo.
Planuję w sobotę zrobić kanciki, nosi mnie.