Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

iwonadm 22:38, 04 maj 2014

A ja mam dużo jeszcze miejsca, ale mąż chce trawnik
Fotki piękne
Mirella 12:28, 05 maj 2014

FrankoJak byś widział na żywo ten mikroskopijny ogród, to zdziwił byś się ile roślin w nim upchałam, już tak zostanie, długo główkowałam jak to zrobić, popełniłam trzy błędy zapraszając dwie sosny i świerka, które lubię, ale grają mi na nerwach bo robią się coraz większe, i moja wyobraźnia pracuje, co będzie za parę lat? alpinistką nie jestem, drabina za krótka, jak to ogarnę?ale będę formować, zobaczę co mi wyjdzie. Zostanę przy jednym klonie zagadce, zawsze sobie tłumaczę że nie można mieć wszystkiego i cieszę się z tego co mam, i podziwiam te piękne duże ogrody.

Iwonka Już za parę chwil nasze róże zakwitną, ale będzie festiwal piękna
Maria667 13:43, 05 maj 2014

Mirella napisał(a)
FrankoJak byś widział na żywo ten mikroskopijny ogród, to zdziwił byś się ile roślin w nim upchałam, już tak zostanie, długo główkowałam jak to zrobić, popełniłam trzy błędy zapraszając dwie sosny i świerka, które lubię, ale grają mi na nerwach bo robią się coraz większe, i moja wyobraźnia pracuje, co będzie za parę lat? alpinistką nie jestem, drabina za krótka, jak to ogarnę?ale będę formować, zobaczę co mi wyjdzie. Zostanę przy jednym klonie zagadce, zawsze sobie tłumaczę że niemożna mieć wszystkiego i cieszę się z tego co mam, i podziwiam te piękne duże ogrody.

Iwonka Już za parę chwil nasze róże zakwitną, ale będzie festiwal piękna

Mirelko!
Jaką masz powierzchnię ogrodu?
ZbigniewG 13:54, 05 maj 2014

nie widzę fotki ze skałką bardzo charakterystyczną -Japonki pstrykały i pstrykały
nasze Błędne Skały i Skalne Grzyby też piękne ale nie ta skala, chyba tylko Jaskinia Niedźwiedzia może stanąć w szranki z czeskimi skałkami
chyba tam już byłaś bo ja pierwszy raz byłem gdy trwała jej eksploracja , przez uchyloną kratę zajrzeliśmy parę metrów ale nas pogonili tacy jedni z czołówkami
Mirella 20:43, 05 maj 2014

MarysiaCztery ary z domem,ale nie jest źle, mam ulubione rośliny tylko troszkę mniej, na szczęście mogę je podziwiać w Waszych ogrodach

Zbyszek Widziałam, no cóż......... nie mieściła się w kadrze ta skała, ale Japonki były, dziwnie się zachowywały, tylko trochę miały pecha bo ta najważniejsza część skały była we mgle, jednak coś tam zauważyły. i dlatego były takie podekscytowane.
A w niedźwiedziej nie byłam, nadrobię latem, raczej sztolnie i kamieniołomy odwiedzam.
Kondzio 21:17, 05 maj 2014

Zdjecia sliczne ogrod i trawnik wspaniały hi hi hi
Mirella 21:23, 05 maj 2014

Kondzio Dziękuję, podoba się to fajnie, widziałam kurki, ale ładniutkie wyczesane. hi hi hi.
Kondzio 21:26, 05 maj 2014

Mirella napisał(a)
Kondzio Dziękuję, podoba się to fajnie, widziałam kurki, ale ładniutkie wyczesane. hi hi hi.
po trwałej hi hi hi zdjecia sliczne takie z klimatem trawnik piekny
ZbigniewG 21:29, 05 maj 2014

a ja mam i to w pełnej krasie
jeżeli sztolnie to najbliższa jaskini jest Złota Sztolnia w Złotym Stoku , Forty w Srebrnej Górze, Twierdza Kłodzka z podziemiami
pozostałości wojenne G.Sowich mniej do mnie przemawiają
lato to raczej kierunek Tatry ale wcześniej dla rozruszania starych kości odwiedzę stare szlaki -będę się rozglądał
sztolnie -czyżby AGH
Mirella 21:40, 05 maj 2014

Kondzio dywaniki z trawniczka nowiutkie z września, chwastów nie ma, podsypałam nawozem, rośnie jak szalony, czekam na róże mają przyjechać w przyszłym tygodniu