Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

asiach 17:53, 04 maj 2014

Ten Twój ogród to piękne zacisze
Kasya 17:55, 04 maj 2014

sliczne zdjęcia
ZbigniewG 18:07, 04 maj 2014

czy to domki tkaczy tam mignęły , bo Szwajcarki nie można zapomnieć - wprawdzie tam nie byłem bo zabrakło czasu (i wolności) ale i po latach pamiętam zdjęcia z przewodników - jako szef bandy trojga zwanej "Czteruchami" (ksywka rajdowa) organizowałem i planowałem górskie wypady
Mirella 19:48, 04 maj 2014

AsiaPierwsza fotka, Skalne miasto Adrspach Czechy
lasy przy schronisku Szwajcarka rudawy Janowickie, aleja Jarząbów pomnik przyrody w Janowicach, ogród warzywny przy pałacu w Łomnicy, Domki Tkaczy, Chełmsko Śląskie, pałac Bobrów w Wojanowie, Schronisko Szwajcarka Rudawy Janowickie, pałac w Wojanowie.
Masz rację Asiu, ogród zacisze

Kasya uśmiech dla Ciebie.

Zbyszek Domki tkaczy, widzisz ja tak jak mówiłam przeniosłam się z większych górek na mniejsze
też piękne, odwiedziłam wiele miejsc, bliskich sercu, długo by wymieniać, między innymi Andrzejówkę, Szwajcarkę, Muflonik,Jelenka.
ksywka rajdowa..... skąd taka nazwa?szkoda że poróżniła Poli Raksy twarz, przyjaźni już nie ma ?
Miałam okazję kupić Acrokone dobrze napisałam? ale nie było w nazwie Push, przyrosty nie były czerwone, czy to ten sam świerk?, czym się różni?Push to to samo tylko mini, dobrze kombinuję?
Mirella 20:03, 04 maj 2014

Będę miała swoje Truskaweczki

Silver Dolar.

Grandiflora.

Całe parapety w Lobeliach z nasion

ZbigniewG 20:20, 04 maj 2014

"Czteruchy" dużo kombinowania bo
'..Było nas trzech
W każdym z nas inna krew
Ale jeden przyświecał nam cel
Za kilka lat..."
trzech ale prawie zawsze ktoś z klasy lub zaprzyjaźnionego LPedag. sie przyplątał i łatwiej było z czterech utworzyć nazwę drużyny rajdowej (takie coś było w prehistorii) tyle wspominek

Pusch syn. Acrocona Pusch to karłowa wersja Acrocony

Acrocona szyszkuje po paru latach i słabiej , oczywiście rośnie większa
asiach 20:37, 04 maj 2014

Czyli chociaż jedno zdjęcie w myślach trafiłam. To pierwsze zdjęcie to Adrspach Czechy tak też myślałam. Byliśmy tak 3 lata temu i te wszystkie skałki obeszliśmy. Było cudownie. Co prawda nie Polska ale miejsce godne polecenia
Mirella 20:38, 04 maj 2014

Zbyszku dzięki za Pusha to moje chciejstwoteraz już wiem jak go rozpoznać

Mirella 21:06, 04 maj 2014

Asia godne polecenia, cud natury. Pogody słonecznej nie było, foty były by ładne, ale i tak było warto, byłam tam kilka razy w słońcu, w deszczu i we mgle, super doznania, mam jeszcze takich perełek do zwiedzenia trochę.
FrancoPolo 22:35, 04 maj 2014

Witam. Mówisz że nie masz miejsca żeby coś posadzić powiem Ci że też tak miałem . Zawsze możesz założyć nową aranżację coś przesadzić i jeszcze miejsce się znajdzie żeby klona posadzić albo w doniczce.