Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nadchodzi wiosna - czas na ogród

Nadchodzi wiosna - czas na ogród

Zana 22:09, 13 cze 2016

Dominika, a ja pochwalę różę po piękna jest i na pięknym tle tego kamienia. Fantastycznie się tam prezentuje. A jak widzę ile ma jeszcze pączków, to.... . Czy ona pachnie? I jak się nazywa?
dominika_ 22:36, 13 cze 2016

Aniu pięknie pachnie a nazwy nie znam, kupiłam jako różę rabatową w Praktikerze dwa lata temu. W sumie od tych róż zaczęła się moja przygoda z ogrodnicwtem
jolanka 22:59, 13 cze 2016

Na tem klon też zwróciłam uwagę. Nie wiem jakiej wielkości docelowej jest to drzewo Ale pień ma niesamowity
dominika_ 09:34, 14 cze 2016

Osiąga Jolu do 10 metrów.
olga80 09:40, 14 cze 2016

Przez chwilę nie wiedziałam u kogo na wątku jestem -śliczny avatarek no i ślicznie kwitnąco juz u Ciebie
LyraBea 09:42, 14 cze 2016

dominika_ napisał(a)
Aniu pięknie pachnie a nazwy nie znam, kupiłam jako różę rabatową w Praktikerze dwa lata temu. W sumie od tych róż zaczęła się moja przygoda z ogrodnicwtem
Uśmiecham się, bo ze mnie też taka "różana dama". Mam 4 różyczki, w tym 3 z marketów, kupionych ot tak, bo ładne takie były i niedrogie i jedną prawie zabrana śmierci, bo już w LM na śmietnik miała być wywieziona z półki. A gdzie tam nazwy się doszukiwać Ładnie kwitną, uśmiecham się do nich i myślę sobie, a co mi tam nazwa, zajmę się tym potem a teraz mi wystarczy, że takie śliczne.
Tess 11:02, 14 cze 2016

dominika_ napisał(a)
Teraz troszkę mojego

O, bardzo mi się podoba, co zrobiłaś przy altanie. Róża i lawenda, to jest to.
jolanka 12:31, 14 cze 2016

dominika_ napisał(a)
Osiąga Jolu do 10 metrów.

Oooo to musze pomysleć Wygląd ma fajny, a miejsca u mnie nawet, nawet
dominika_ 13:34, 14 cze 2016

Teresko czas najwyższy był ten awatar zmienić

I widzisz Beatko czas się poszczęści z tymi bez nazwy. U mnie kupione 3 szt z tego samego miejsca, dwie są tej samej odmiany, trzecia jakaś inna

Tesiu miło mi to słyszeć z Twoich ust

Ja już Jolu nawet wyszukałam w necie, jest dostępny w donicy 7.5l cena 120zł tylko nie ma zdjęcia sadzonki, a na tym mi zależy najbardziej, bo tak jak rozmawiałyśmy z Aną, to im bardziej rozgałęziony od dołu, tym jego urok większy
Kindzia 14:06, 14 cze 2016

Widzę, że zachwycona jesteś ogrodem u Państwa Szmitów My byliśmy tam w zeszłym roku na piątej rocznicy naszego forum. Przytargałam stamtąd dwie granatowe jak atrament ostróżki i żółtego krwawnika, i posadziłam jak zwykle się sadzi te rośliny...matko i córko jaki mi busz urósł w tym roku z tych sadzonek. Warto u nich kupić rośliny. Dobry materiał

Twoja róża i mnie się podoba, lubię taki kolor u róż. I też mam kilka róż NN, czasem mnie nachodzi i próbuję identyfikować. Teraz na przykład dostałam katalog od Tantau i zidentyfikowałam sobie kolejną

Macham