Nallar
07:25, 18 kwi 2014

Kasiu cóż mogę robić?  Ostatnie przygotowania do świąt, dziś zajęcia domowe. Wczoraj koszenie trawy takie zwykłe prace jak to w ogrodzie, tam zawsze jest co robić. Wpadłam na ogrodowisko aby poczytać o moim RH któremu coś dolega. Jest tu dość dużo informacji może czegoś się dowiem. Też Cię pozdrawiam
 Ostatnie przygotowania do świąt, dziś zajęcia domowe. Wczoraj koszenie trawy takie zwykłe prace jak to w ogrodzie, tam zawsze jest co robić. Wpadłam na ogrodowisko aby poczytać o moim RH któremu coś dolega. Jest tu dość dużo informacji może czegoś się dowiem. Też Cię pozdrawiam 
 Ostatnie przygotowania do świąt, dziś zajęcia domowe. Wczoraj koszenie trawy takie zwykłe prace jak to w ogrodzie, tam zawsze jest co robić. Wpadłam na ogrodowisko aby poczytać o moim RH któremu coś dolega. Jest tu dość dużo informacji może czegoś się dowiem. Też Cię pozdrawiam