Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 18:44, 18 lut 2015

Ostatni biały rupieć.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/793-nasze-drugie-hobby-rysunki-obrazki-pastele-oleje-rzezby-roslinne-inspiracje?page=96#post_9
monteverde 19:47, 18 lut 2015

Wpadłam zobaczyć czy masz już zwiastuny wiosny a zobaczyłam ładnie odnowiony antyk pozdrówka
Nallar 19:53, 18 lut 2015

monteverde napisał(a)
Wpadłam zobaczyć czy masz już zwiastuny wiosny a zobaczyłam ładnie odnowiony antyk pozdrówka

To już chyba ostatni, doszłam do wniosku że mam zbyt mały metraż Wcześniejsze widziałaś?
wodzyn 19:59, 18 lut 2015

O proszę czego się tu dowiaduję. Nie dość, że ogrodniczka to jeszcze meble odnawia

Co do wnuczki to mam nadzieję, że szybko się "wychoruje" i będzie ok. Większość dzieci rzeczywiście tak ma, że pierwszy rok najgorszy, ale moja córka tak ciągła trzy lata. Bałam się co będzie w szkole, ale w wieku 6 lat się to zmieniło i oby tak dalej (żeby nie zapeszyć, bo swoje też przeszłam z tymi choróbskami).
Nallar 20:12, 18 lut 2015

wodzyn napisał(a)
O proszę czego się tu dowiaduję. Nie dość, że ogrodniczka to jeszcze meble odnawia

Co do wnuczki to mam nadzieję, że szybko się "wychoruje" i będzie ok. Większość dzieci rzeczywiście tak ma, że pierwszy rok najgorszy, ale moja córka tak ciągła trzy lata. Bałam się co będzie w szkole, ale w wieku 6 lat się to zmieniło i oby tak dalej (żeby nie zapeszyć, bo swoje też przeszłam z tymi choróbskami).

Trzy lata? o nie, tego wolałabym uniknąć. Musieliście się umęczyć...Współczuje, nie chcę nawet o tym myśleć.

Zima to dla mnie nudny czas, więc szukam zajęć, robię dużo różnych rzeczy, a teraz przyszedł czas na meble.
lojalna_ 20:21, 18 lut 2015

Przedszkole sliczne trzymam kciuki przy przesadzaniu
Nallar 20:27, 18 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
Przedszkole sliczne trzymam kciuki przy przesadzaniu

Nadal się nie przyzwyczaiłam do nowego avatara, ciągle dajesz mi do myślenia.
To bardziej żłobek niż przedszkole ale cieszę się że jest, przesadzać będę dopiero jak wyjdą liściory,
Katkak 21:20, 18 lut 2015

Ewunia szafeczka miodzio, zdolniacho Ty moja .
Nallar 21:23, 18 lut 2015

Katkak napisał(a)
Ewunia szafeczka miodzio, zdolniacho Ty moja .

Już koniec....Nic więcej nie maluje.
Ma być już wiosna i praca w ogrodzie. Amen.
Katkak 21:31, 18 lut 2015

Nallar napisał(a)

Już koniec....Nic więcej nie maluje.
Ma być już wiosna i praca w ogrodzie. Amen.

Moja droga jak się zacznie to nie tak łatwo przestać . Teraz niech to właśnie ogród Cię inspiruje . Poszukaj jakichś "przydasiów", choćby kilka niepotrzebnych desek, zbij razem, pomaluj i już masz ławeczkę jedyną w swoim rodzaju . Albo ze skrzynek po cytrusach, które można za dziękuję dostać w sklepie (takie z cienkich deseczek) możesz zrobić ładne osłonki na doniczki .