Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 11:36, 17 kwi 2015

Iwonko, dzięki.
Kasiu, ta ostróżka rośnie w pełnym słońcu, na rabatę w cieniu zaglądałam w poniedziałek i tam ostróżka w formacie mini. Nie martw się, poczekaj może jeszcze wyjdzie, jeśli nie to podzielimy moją
Nallar 11:39, 17 kwi 2015

Mahonia i kalina będą pękać.
ModraSowa 12:04, 17 kwi 2015

Dawno mnie nie było, roślinki pięknie witają wiosnę, no ale czytam, że Ogrodniczka nie w zdrowiu. Moja mała kuzynka mówi do swojej Mamay kiedy ta ją pogania przed wyjściem z domu "Mamo, nie przyspieszaj, bo spowalniasz"
Ewuniu, powoli, to dopiero początek sezonu. Zdrowiej nam kochana
Nallar 12:16, 17 kwi 2015

ModraSowa napisał(a)
Dawno mnie nie było, roślinki pięknie witają wiosnę, no ale czytam, że Ogrodniczka nie w zdrowiu. Moja mała kuzynka mówi do swojej Mamay kiedy ta ją pogania przed wyjściem z domu "Mamo, nie przyspieszaj, bo spowalniasz"
Ewuniu, powoli, to dopiero początek sezonu. Zdrowiej nam kochana

W słowach kuzynki zawarta jest czysta prawda.
Dorota123 13:41, 17 kwi 2015

Oj kochana ja to myślę, że Ty troszkę igrasz z tym zdrówkiem, a słowa małej kuzynki bardzo trafione.
"Mamo, nie przyspieszaj, bo spowalniasz"
Zdjęcia wiosenne śliczne.
Nallar 13:57, 17 kwi 2015

Masz rację Dorotko, przeginam, nie dbam o siebie, tym razem przegięłam na maxa, mam nadzieję że szybko z tego wyliżę.
Dzięki za miłe słowa w imieniu wiosny.
Gardener27 16:58, 17 kwi 2015

Oj ... czytam że zdrówka trzeba życzyć Dbaj o siebie

Zdjęcia pooglądałem Pięknie wszystko budzi się do życia Nową rabatę widziałem Pomocnika miałaś fajnego

Jak Twój ligustr dwukolorowy ? Mój na zimę stracił wszystkie listki a teraz już mu się nowe rozwijają
Nallar 17:34, 17 kwi 2015

Gardener27 napisał(a)
Oj ... czytam że zdrówka trzeba życzyć Dbaj o siebie

Zdjęcia pooglądałem Pięknie wszystko budzi się do życia Nową rabatę widziałem Pomocnika miałaś fajnego

Jak Twój ligustr dwukolorowy ? Mój na zimę stracił wszystkie listki a teraz już mu się nowe rozwijają

Troszkę się posypało z tym zdrówkiem ale walczę
Nowa rabata to początek tego co ma tam być. Mam nadzieję że uda mi się zrealizować swój plan. Ostatni raz w ogródku byłam (ale początek) w niedzielę i widziałam że ligustr ma nowe listki i podobnie jak Twój też prawie całkiem wyłysiał
Widziałam Twoje zakupowe szaleństwo Podoba mi się.

zawitka 18:00, 17 kwi 2015

Nie walcz sama ze sobą a z chorobą --- do łóżka smarowanie gorąca herbata z wkładką wypocić się przeleć 3 dni I musi być dobrze Zdrweczka
Nallar 18:08, 17 kwi 2015

zawitka napisał(a)
Nie walcz sama ze sobą a z chorobą --- do łóżka smarowanie gorąca herbata z wkładką wypocić się przeleć 3 dni I musi być dobrze Zdrweczka

Halinko ja od tej herbatki z wkładką mam już kaca im więcej piję tym bardziej mi się pić chce A leże już od poniedziałku.
Robię wszystko żeby mi szybko przeszło i mam nadzieję że tak będzie.
Buziaczki przesyłam.