Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

kosolka 16:56, 22 paź 2015

Ewuniu,cieszę się że jesteś. Trzymam kciuki żebyście mogli odetchnac.. jak najprędzej.. Często myślałam o Tobie, jak Wam się poukładalo to podręcone życie..
W nosie z tą przesyłką. Myślisz że ktokolwiek mógłby być zły?? Buziaki kochana!
ryska 17:03, 22 paź 2015

Nallar napisał(a)

Dziękuję Iwonko. Potrzebujemy jeszcze czasu nim będziemy mogli odetchnąć i powiedzieć uff udało się. Ale głęboko wierzę w to że ten dzień nadejdzie.

Trzymam kciuki, buziaczki
roma2 18:10, 22 paź 2015

Niezmiennie jestem z Tobą. I cieszę się, że jesteś. I podobnie jak inni trzymam kciuki za wszystko co najlepsze! Tulam serdecznie.
agnieszka_m 18:11, 22 paź 2015

Witam
Ewo mam do Ciebie pytanko dotyczące cegieł przy skalniaku czy po zimie i po deszczu nie kruszą się mróz ich nie rozsadza??? Bo ja zaczęłam kłaść cegły i wszyscy wybili mi to z głowy że cegła się pokruszy jak to jest u Ciebie??? Widzę że rozmnażasz sama roślinki pięknie u Ciebie
Pozdrawiam
Nallar 19:24, 22 paź 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
Witam
Ewo mam do Ciebie pytanko dotyczące cegieł przy skalniaku czy po zimie i po deszczu nie kruszą się mróz ich nie rozsadza??? Bo ja zaczęłam kłaść cegły i wszyscy wybili mi to z głowy że cegła się pokruszy jak to jest u Ciebie??? Widzę że rozmnażasz sama roślinki pięknie u Ciebie
Pozdrawiam

Agnieszko, jeśli chodzi o cegły napiszę tak, u mnie są rabaty obłożone cegłami już kilka lat, o ile dobrze pamiętam 5 lat temu zrobiłam pierwsze ceglane obrzeże i muszę powiedzieć że jakoś szczególnie zmiany na nich nie widzę. Cegły pozyskałam z rozbiórki więc nowe nie były i z pewnością poleżą jeszcze kilka lat.
Gdybym miała kupić cegły na obrzeża to miałabym obawy ale skoro leżały i tylko przeszkadzały postanowiłam je wykorzystać.
Z tego co kiedyś gdzieś przeczytałam najlepiej do tego nadają się cegły z rozbiórki kominów.
Roślinki rozmnażam bo lubię eksperymentować
Teraz idę do Ciebie.
Nallar 20:15, 22 paź 2015

roma2 napisał(a)
Niezmiennie jestem z Tobą. I cieszę się, że jesteś. I podobnie jak inni trzymam kciuki za wszystko co najlepsze! Tulam serdecznie.

Dzięki. Buziole wielkie
roma2 20:22, 22 paź 2015

Czytam o cegłach. Mamy w planach budowę muru(ok. 30 m długości na ok 2 m wysoki). Chciałabym z cegieł! Szukam okazji, bo ceny rozbiórkowych które do tej pory znalazłam, to
anabuko1 23:51, 22 paź 2015

Ewuś, cieszę się ,że jesteś już w domciu.że lepiej.że zaglądasz na ogrodowe.
Tak to trudny i ciężki rok,Masz rację,ż dobrze ,że sie kończy.Teraz już będzie tylko lepiej Ewuś
Ogród z wiosną jestem pewna ,że się odrodzi, I to jeszcze jak
Buziaczki i Wszystkiego dobrego życzę
Ewik 23:51, 22 paź 2015

Nallar napisał(a)

Ewuś, bardzo Cię przepraszam za nie wysłane roślinki, nadrobię, obiecuję.
Muszę zrobić mały rekonesans w ogródku i sprawdzić jak one wyglądają.

Hej, nie ma problemu, termin wiosenny nawet bardziej mi pasuje
Paczkę do ciebie wyślę po niedzieli
barbara_kraj... 00:06, 23 paź 2015

Ewo, z radością odczytałam Twój dzisiejszy wpis w wątku. Fajnie, że jesteś. Pozdrawiam