Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Gardener27 22:24, 29 lis 2015

Waldku tak przed snem takie zdjęcia wklejasz ? Ślina cieknie mi po klawiaturze Ech ... idę do lodówki
Nallar 22:41, 29 lis 2015

Żylaków dostanę, chyba się przeniosę a kompem do kuchni.
Agania 22:52, 29 lis 2015

Ja już dzisiaj nic nie jem, nie skusicie mnie
Napatrzyłam się na lasagne, pizzę, kapustkę z pieczonym boczkiem i rosołek, to mój weekondowy popis dla moich chłopców...wątróbka była dla kotków, a kurczaczek z jarmużem dla piesków i ogród wypiękniał przed zimą, kręgosłup mi siadł, ale wszyscy szczęśliwi, bo samo się nie zrobiło asystentów miałam
barbara_kraj... 23:30, 29 lis 2015

Wpadam do Ciebie po sporej przerwie, bo u córki tydzień siedziałam. Urodziny miała i stąd ta wizyta.
Dzięki za sadzonkę hortensji. Wiosną na pewno ją odbiorę, a przy okazji talerzyki do wagi dostaniesz, chyba że wcześniej się spotkamy.
Ty 'krzyżykujesz' a ja Haftem richelieu wyszyłam gwiazdki na choinkę. Nie mam fotek, ale zrobię.
Myszy nie żałuję, wręcz odwrotnie.
waldek727 23:41, 29 lis 2015

Gardener27 napisał(a)
Waldku tak przed snem takie zdjęcia wklejasz?

A jakie byś chciał?
anabuko1 10:00, 30 lis 2015

waldek727 napisał(a)

A jakie byś chciał?
Pewnie do różowych snów ,a nie do większego jedzenia|
Nallar 14:52, 30 lis 2015

Agania napisał(a)
Ja już dzisiaj nic nie jem, nie skusicie mnie
Napatrzyłam się na lasagne, pizzę, kapustkę z pieczonym boczkiem i rosołek, to mój weekondowy popis dla moich chłopców...wątróbka była dla kotków, a kurczaczek z jarmużem dla piesków i ogród wypiękniał przed zimą, kręgosłup mi siadł, ale wszyscy szczęśliwi, bo samo się nie zrobiło asystentów miałam

Nic dziwnego że siadł Ci kręgosłup, widziałam ile pracy wykonałaś.
Twoje powiązane trawki wyglądają już tak świątecznie i mikołajkowy prezencik już wsadzony... Wygląda na to że do zimy ogród już przygotowany.
Kurczaka z jarmużem sama bym zjadła mimo tego że najedzona jestem po przysłowiową kokardkę.
Dobrze mają u Ciebie futrzaki. Moja smoczysa strajkuje od kiedy wyjechał eM, już czwarty dzień kiedy to miskę obchodzi szerokim łukiem
Nallar 14:55, 30 lis 2015

Gardener27 napisał(a)
Waldku tak przed snem takie zdjęcia wklejasz ? Ślina cieknie mi po klawiaturze Ech ... idę do lodówki

Nie mów że jesteś na diecie...
Nallar 15:06, 30 lis 2015

barbara_krajewska napisał(a)
Wpadam do Ciebie po sporej przerwie, bo u córki tydzień siedziałam. Urodziny miała i stąd ta wizyta.
Dzięki za sadzonkę hortensji. Wiosną na pewno ją odbiorę, a przy okazji talerzyki do wagi dostaniesz, chyba że wcześniej się spotkamy.
Ty 'krzyżykujesz' a ja Haftem richelieu wyszyłam gwiazdki na choinkę. Nie mam fotek, ale zrobię.
Myszy nie żałuję, wręcz odwrotnie.

Czytałam u Ciebie że wybierasz się w drogę, mam nadzieję że wyjazd i kilka dni spędzonych z rodziną dobrze Ci zrobił. Widziałam że zaraz po powrocie pojechałaś na działkę, szkoda że brakuje już kolorów, kwiatów i pracy, bo to nas kręci podejrzewam najbardziej.
"Dziurawego haftu" próbowałam ale jakoś mnie to nie wciągnęło a podoba mi się bardzo. Jestem ciekawa jak wyjdą gwiazdki, czekam więc na zdjęcia.
Do rozmowy o spotkaniu z pewnością wrócimy.
Nallar 15:07, 30 lis 2015

waldek727 napisał(a)

A jakie byś chciał?

W tym temacie ciekawskich jest więcej.