Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 23:35, 31 lip 2017

Ivvvona napisał(a)
Ewo, dzięki za wczoraj i za przesłane fotki W takim towarzystwie czas płynie miło ale też szybko, zawsze chciałoby się więcej, więc do następnego spotkania

Iwonko, to Wam należą się podziękowania za zorganizowanie spotkania.
Należą się też podziękowania Justynie za pomoc w przygotowaniu pyszności.
Takich udanych spotkań zawsze chce się więcej.
barbara_kraj... 23:42, 31 lip 2017

No to dosłodzę i ja - Ewo, dzięki nie tylko za towarzystwo, ale i za transport. Dodam, że z przygodami.
marba 23:45, 31 lip 2017

Nallar napisał(a)

Basiu, musiałabym napisać to samo co napisałaś Ty.
Czyli do następnego.

Oj tak, oj tak! Do następnego! Chce się więcej! Tylko dajcie mi Dziewczynki dokończyć mój "Czarci Jar". Bo inaczej spalę się ze wstydu.
Nallar 00:10, 01 sie 2017

barbara_krajewska napisał(a)
No to dosłodzę i ja - Ewo, dzięki nie tylko za towarzystwo, ale i za transport. Dodam, że z przygodami.

O tak, droga była wyjątkowo długa. plusy tego są takie że miałyśmy więcej czasu na pogaduchy.
Nallar 00:18, 01 sie 2017

Ku mojemu zadowoleniu koziołkowi nie udało się zjeść wszystkiego.

I tym smacznym akcentem życzę dobrej nocki.
anabuko1 17:21, 01 sie 2017

Widzisz nie znam tej ożanki. Sczerze powiedziawszy to pierwszy raz o niej słyszę.Muszę poczytać .
Koziołek przyszedł na warzywka??A to nicpoń jeden.!!
Dobrz,że coś zostało.
Ivvvona 22:42, 01 sie 2017

Ewo, jak najlepiej rozmnożyć ożankę? Te kępki się rozrosną i podzielić czy lepiej z nasion? Spodobała mi się i chyba posadzę na rabatce z różami, tylko potrzebuję więcej sadzonek.
Nallar 22:55, 01 sie 2017

Ivvvona napisał(a)
Ewo, jak najlepiej rozmnożyć ożankę? Te kępki się rozrosną i podzielić czy lepiej z nasion? Spodobała mi się i chyba posadzę na rabatce z różami, tylko potrzebuję więcej sadzonek.

Ta która rośnie u mnie wysiała się sama, nigdy jej nie rozmnażałam. Dwa lata temu (chyba dwa)dostałam jedna sadzonkę od Basi.

Iwonko, może będziesz Ty, albo ktoś z rodziny na zakupach to zapraszam, z mojej rabaty można zabrać kilka sadzonek, chętnie się z Tobą podzielę.
Ivvvona 23:07, 01 sie 2017

Bardzo chętnie Możliwe że będziemy, ale z wykopywaniem może lepiej zaczekać aż się ochłodzi. Na razie i tak nie mam gdzie wsadzić, muszę jesienią zrobić przeprowadzki. We wrześniu chyba podjedziemy do Basi po winorośl to może wtedy.
Nallar 23:14, 01 sie 2017

Ivvvona napisał(a)
Bardzo chętnie Możliwe że będziemy, ale z wykopywaniem może lepiej zaczekać aż się ochłodzi. Na razie i tak nie mam gdzie wsadzić, muszę jesienią zrobić przeprowadzki. We wrześniu chyba podjedziemy do Basi po winorośl to może wtedy.

Nie ma sprawy Iwonko, Ożanka poczeka.