Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Agania 10:40, 24 sty 2018

Ewcia robiłaś kiedyś wianek ze sztucznymi kwiatami...tak bardzo tęsknię za kwieciem, że chodzą mi takie myśli po głowie czy zrobić taaki?

Kurka przefajna
Nallar 14:21, 25 sty 2018

Monia81 napisał(a)

Ewuś bo my tak mamy, nie potrafimy usiedzieć na dupsku, zawsze coś do roboty znajdziemy czytam dalej bo na fajne tematy u Ciebie trafiłam przepis na dobrą konfiturę ze śliwek od Gosi już zanotowałam, o naleweczkach poczytałam, sama też już robiłam z aroni, malin, śliwek, no cóż się nie robi dla poprawy zdrowotności pozdrówka

Przepis od Gosi jest super, konfiturka nadaje się do wszystkiego. Moje wnuczki ją uwielbiają.
O zdrówko trzeba dbać, wiec naleweczki wskazane. Krzaczek aronii kupiłam w ubiegłym roku, jak tylko zacznie owocować to aroniówka będzie i u mnie.
Jeżeli masz sprawdzony przepis na lekarstewko ze śliwek to podeślij proszę przepis.

Do Twojego wątku zaglądałam ale strasznie wolno otwierały mi się zdjęcia (wina netu) Pochwalę tylko Peonie a resztę zobaczę jak wszyscy będą już spali.
Nallar 14:26, 25 sty 2018

Agania napisał(a)
Ewcia robiłaś kiedyś wianek ze sztucznymi kwiatami...tak bardzo tęsknię za kwieciem, że chodzą mi takie myśli po głowie czy zrobić taaki?

Kurka przefajna

Napisałam u Ciebie.

Bardzo lubię takie dekoracje, ale florystyka jest mi obca. Wiem tylko że kwiatów i kolorów nigdy za dużo, zwłaszcza o tej porze roku. Rób i koniecznie się pochwal.
Dziękuję w imieniu kurki.
Monia81 13:00, 02 lut 2018

Ewuś skończyłam czytać oj kobitko tyś uzdolniona na maxa, Twoje rączki piękne rzeczy tworzą, podziwiam bardzo mi się spodobało u Ciebie, buźkę Twoją zobaczyłam piwonie masz cudowneee, ależ ci te kwiaty bujają u Ciebie, ożanki nie znałam, ale już wiem że jest coś takiego fajnego zawilce nawet jak się panoszą to pięknie wyglądają i komponują się u Ciebie na rabatach, skalniak, studnia wszystko wygląda super pozdrawiam i mam nadzieję, że może kiedyś uda się nam spotkać
Nallar 14:19, 02 lut 2018

Monia81 napisał(a)
Ewuś skończyłam czytać oj kobitko tyś uzdolniona na maxa, Twoje rączki piękne rzeczy tworzą, podziwiam bardzo mi się spodobało u Ciebie, buźkę Twoją zobaczyłam piwonie masz cudowneee, ależ ci te kwiaty bujają u Ciebie, ożanki nie znałam, ale już wiem że jest coś takiego fajnego zawilce nawet jak się panoszą to pięknie wyglądają i komponują się u Ciebie na rabatach, skalniak, studnia wszystko wygląda super pozdrawiam i mam nadzieję, że może kiedyś uda się nam spotkać

Przeczytałaś cały? Podziwiam Twoją wytrwałość. Mam nadzieję że znalazłaś w moim wątku jakąś informację lub inspirację która może Ci być przydatna.
Peonie to kwiaty które uwielbiam, ciągle mi ich mało, szkoda że nie rozmnażają się tak szybko jak zawilce.
Z tym "na maxa" to troche przesadziłaś lubię dłubaninę a że czasami coś wyjdzie.....
Gdzie te Bobrowniki? idę sprawdzić.
Monia81 14:24, 02 lut 2018

Nallar napisał(a)

Przeczytałaś cały? Podziwiam Twoją wytrwałość. Mam nadzieję że znalazłaś w moim wątku jakąś informację lub inspirację która może Ci być przydatna.
Peonie to kwiaty które uwielbiam, ciągle mi ich mało, szkoda że nie rozmnażają się tak szybko jak zawilce.
Z tym "na maxa" to troche przesadziłaś lubię dłubaninę a że czasami coś wyjdzie.....
Gdzie te Bobrowniki? idę sprawdzić.

Nic nie przesadziłam, zdolniacha z Ciebie i już
A z Bobrownik do Częstochowy na piesze pielgrzymki chodziliśmy - 67 km także nie jest tak daleko
Nallar 20:38, 02 lut 2018

Monia81 napisał(a)

Nic nie przesadziłam, zdolniacha z Ciebie i już
A z Bobrownik do Częstochowy na piesze pielgrzymki chodziliśmy - 67 km także nie jest tak daleko

Niby blisko, ale jak na piesze wędrówki to kawał drogi.

Lęgła się lęgła aż się wylęgła.

Wydawało mi się że zrobienie "zimnej porcelany" jest łatwiejsze. Ciekawa jestem na ile prób wystarczy mi cierpliwości.
Monia81 20:49, 02 lut 2018

Ależ piękność ci się wyległa oj trzeba mieć cierpliwość, żeby tworzyć takie cuda
sylwia_slomc... 20:56, 02 lut 2018

Wielkanocą już zaleciało Wiosna ? Śliczna, ale do koszyczka chyba się nie zmieści
marba 21:08, 02 lut 2018

Ale cudna!