Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Basilikum 09:10, 03 lut 2018

to i ja jeszcze sie dolacze do choru chwaacych
ale piekne ulepki
Katkak 10:25, 03 lut 2018

Ewcia dla mnie jesteś najbardziej uzdolnioną osobą jaką mam zaszczyt znać. I w dodatku tak wszechstronnie uzdolnioną. Baaaardzo Cię podziwiam i Twoje wszystkie dzieła . Słów mi brak by wyrazić swój podziw .
Nallar 02:31, 04 lut 2018

Basilikum napisał(a)
to i ja jeszcze sie dolacze do choru chwaacych
ale piekne ulepki

Dziękuję w imieniu ulepków.
Jutro może uda mi się wstawić fotki nowych.
AnnaMS 12:27, 04 lut 2018

Nallar napisał(a)

Nie odpuszczasz z tym kogutkiem Przyznam że nie mam na niego pomysłu. Kurek małe stadko i żadnego samca
Może masz jakiegoś na oku?

Na oku nie mam ale kogutek jak kogutek, chudszy, wyższy, większy grzebyczek, 'ogonek' okazalszy tzn. dłuższe piórka w kuprku ...
Nallar 14:56, 04 lut 2018

Katkak napisał(a)
Ewcia dla mnie jesteś najbardziej uzdolnioną osobą jaką mam zaszczyt znać. I w dodatku tak wszechstronnie uzdolnioną. Baaaardzo Cię podziwiam i Twoje wszystkie dzieła . Słów mi brak by wyrazić swój podziw .

Kurde ale mi pojechałaś
Z tą wszechstronnością to trochę przesadziłaś, dopiero pisałam u Agaty i Doroty że obca mi jest florystyka, a zapewniam Cię że dziedzin których nie kumam jest więcej.

Tobie Kasieńko pomysłów i zdolności też nie brakuje, więc witam w klubie.
Nallar 14:59, 04 lut 2018

AnnaMS napisał(a)

Na oku nie mam ale kogutek jak kogutek, chudszy, wyższy, większy grzebyczek, 'ogonek' okazalszy tzn. dłuższe piórka w kuprku ...

Niby wszystko jasne.
AgataM 15:26, 04 lut 2018

Hej Ewa Wiesz.....? Ty to jesteś artystka z poczuciem humoru Kokoszka cudowna i to cóś zielone w kapeluszu też słodkie
Nallar 16:49, 04 lut 2018

AgataM napisał(a)
Hej Ewa Wiesz.....? Ty to jesteś artystka z poczuciem humoru Kokoszka cudowna i to cóś zielone w kapeluszu też słodkie

To nie dopatrzyłaś się w tym zielonym "cósiu" skrzacika?

Teraz okularnica z wielką głową. Zdjęć to ja robić nie umiem.

Kasiek 18:22, 04 lut 2018

Wydawało mi się że zrobienie "zimnej porcelany" jest łatwiejsze. Ciekawa jestem na ile prób wystarczy mi cierpliwości.

Robie od jakiegos czasu rozne rzeczy z zimnej porcelany, i nie zauwazylam by byl to trudny material. Piszesz u mnie ze Ci peka, moze za gesta robisz i ma za cieplo? Nigdy nie mialam z tym problemu, nie wiem co moglabym Ci poradzic.
Kasiek 18:24, 04 lut 2018

Bardzo ladne sa Twoje prace