Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 23:09, 20 sty 2018

basia3012 napisał(a)
Bardzo dziękuję Ewo , że mnie pouczyłaś co i jak . Odebrałam wiadomości i odpisałam na nie . Zapoznałam się również z regulaminem i udało mi się zrobić podpis . Obawiałam się , że coś popsuję ale udało mi się . Jeszcze raz dziękuję za gotowość do pomocy . Jutro poćwiczę wstawianie zdjęć bo spadł śnieg i mam trochę nowych zdjęć .Masz piękny ogród a ta kurka jest super . Pozdrawiam . Dobrej nocy .

Spoko, tu wszyscy pomagamy sobie nawzajem.
Idę zobaczyć foty.
AgataM 00:05, 22 sty 2018

Ewuniu, żartowałam. Chyba się nie obraziłaś. Jeśli tak, to przepraszam, Myślę, że w innych formach to odebrałyśmy.
Nallar 00:10, 22 sty 2018

AgataM napisał(a)

Ewuniu, żartowałam. Chyba się nie obraziłaś. Jeśli tak, to przepraszam, Myślę, że w innych formach to odebrałyśmy.

No wiesz...jak bym mogła się obrazić, ja nie z tych, ja z tamtych.
AgataM 00:14, 22 sty 2018

Napisałam u siebie, że mi już pikawa chodzi.....że Ci przykrość zrobiłam.... Uf...Żartowniś z Ciebie
Nallar 00:16, 22 sty 2018

AgataM napisał(a)
Napisałam u siebie, że mi już pikawa chodzi.....że Ci przykrość zrobiłam.... Uf...Żartowniś z Ciebie

No przykrości straszne i jak tu teraz żyć?
AgataM 00:18, 22 sty 2018

Pieronica z Ciebie, Ja jestem nowa więc Was poznaję, ale później zobaczymy.......
Nallar 00:49, 22 sty 2018

Doskonale Ciebie rozumiem, na początku swojej przygody z Ogrodowiskiem też kilka razy miałam gniota po napisaniu posta/u. Też przepraszałam.

Tak jak napisałaś, potrzebny jest rekonesans

Monia81 08:07, 23 sty 2018

Ewuś przyszłam się przywitać od wczoraj podczytuję Twój wątek, już wiem skąd ten avatarekjesteś nie możliwa, żeby nożycami do żywopłotu ciachać takie chaszcze więc pozdrawiam i idę czytać dalej
Nallar 23:43, 23 sty 2018

Witam imienniczkę mojej córci Nie pamiętam co i komu chciałam udowodnić wycinając te trawsko ale natyrałam się wtedy jak osiołek.

Podobnie jak ta z avatarku też nie mogę usiedzieć z dooopką na miejscu.
Idę teraz do Ciebie w odwiedzinki.
Monia81 08:05, 24 sty 2018

Nallar napisał(a)
Witam imienniczkę mojej córci Nie pamiętam co i komu chciałam udowodnić wycinając te trawsko ale natyrałam się wtedy jak osiołek.

Podobnie jak ta z avatarku też nie mogę usiedzieć z dooopką na miejscu.
Idę teraz do Ciebie w odwiedzinki.

Ewuś bo my tak mamy, nie potrafimy usiedzieć na dupsku, zawsze coś do roboty znajdziemy czytam dalej bo na fajne tematy u Ciebie trafiłam przepis na dobrą konfiturę ze śliwek od Gosi już zanotowałam, o naleweczkach poczytałam, sama też już robiłam z aroni, malin, śliwek, no cóż się nie robi dla poprawy zdrowotności pozdrówka