Cały czas tworzę swój ogród na kartce, jak zrobię cały to poproszę o Wasze opinie. Przy tym tworzeniu nasunęło mi się pytanie odnośnie śliwy wiśniowej Nigra, tzn. jak dużą średnicę ma korona dorosłego drzewa? Będę wdzięczna za odopwiedź.
No to się obudziłam, chciałam zamówić nóż do przycinania kantów trawnika Joseph Bentley, wchodzę do sklepu, a tu brak Mam nadzieję, że jeszcze będą dostępne.
Witaj początkująca. Ja też zaczynam tworzyć swój ogród więc bedę zaglądać. Ja jednak w przeciwieństwie do Ciebie będę go tworzyć partiami, nie na raz, raczej po kawałku. Dlaczego? Bo jeszcze nie wiem co mi się spodoba, co będzie pasowało, co się przyjmie etc. Ale za Ciebie trzymam kciuki bo odważna jesteś tak od razu po całości
A ja już wiem co chciałabym mieć w ogrodzie, wiem też że przy zakładaniu ogrodu powinno się mieć projekt, nawet jeśli ten projekt realizuje się stopniowo, a nie od razu. Dlatego czytam ogrodowisko, podglądam i przenoszę do siebie. A odważnym trzeba być, bo inaczej nie nabiorę doświadczenia. Mam parę ulubionych wątków i zamierzam nabierać doświadczenia wzorując się na najlepszych i na swoich błędach. Powodzenia w poszukiwaniu inspiracji. Ja teraz czekam na brukarzy, którzy po świętach kładą kostkę. Jak będzie gotowa wkleję nowe zdjęcia i ujawnię projekt