Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

monteverde 20:07, 10 maj 2014

Kondzio napisał(a)
hi hi hi powiem szczerze mówiono mi ze jak założę kurnik bedzie smierdzialo a to nie jest prawda i cieszę sie ze założyłem kurnik bo spelnilem swoje dziecięce marzenie które daje mi takiego powera do działania ze nie spodziewałem sie tego wszystkiego po ogrodzie i po kurach hi hi hi

Kondziu a jak ze zezwoleniami przecież ten kurnik to w mieście? u mnie nie można dawno bym sobie założyła
Mirka 20:15, 10 maj 2014

monteverde napisał(a)

Kondziu a jak ze zezwoleniami przecież ten kurnik to w mieście? u mnie nie można dawno bym sobie założyła
Odpowiem za Kondzia u mnie w środku dużego osiedla domków jednorodzinnych sąsiad ma chodowlę gołębi bardzo duży gołębnik i chyba ze 100 gołębi szok jak latają bo trzeba uważać co by na głowę coś nie spadło a kurki bezproblemowe nikomu nie szkodzą i na głowę nie nababrają ot co Konrad kurki tez sobie będę hodować to już wiem na pewno
Kondzio 21:57, 10 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Łooo matko ... Moje ślinianki szaleją ... Ja też ostatnio zostałam poczęstowana jajkiem sadzonek na toście z szynką i do dzis mi się śni ta potrawa

Mniammmm. Bożeszzz, głodna siem zrobiłam
hi hi hi hi
Kondzio 21:57, 10 maj 2014

agatanowa napisał(a)

to się opłacało chodować
pewnie
Kondzio 21:59, 10 maj 2014

monteverde napisał(a)

aniu na kurnik nie potrzebujesz pozwolenia u nas duo ludzi ma kurniki wiec musieli by każdemu zabronione chodowac kur
Kondzio 22:00, 10 maj 2014

Mirka napisał(a)
Odpowiem za Kondzia u mnie w środku dużego osiedla domków jednorodzinnych sąsiad ma chodowlę gołębi bardzo duży gołębnik i chyba ze 100 gołębi szok jak latają bo trzeba uważać co by na głowę coś nie spadło a kurki bezproblemowe nikomu nie szkodzą i na głowę nie nababrają ot co Konrad kurki tez sobie będę hodować to już wiem na pewno
dokladnie hi hi hi
Mirka 22:05, 10 maj 2014

Poziomka 22:13, 10 maj 2014

Kondzio napisał(a)
jeszcze nie dałem im imion niestety dam jak bede miał wiecej czasu hi hi hi

Może ogłosisz konkurs na imiona dla kurek ?
Koleżanka swoją pierwszą kurkę nazwała Chanelka ( koko).
Pozdrawiam Jasia
MagdalenaK8 10:12, 11 maj 2014

Kondziu nadrobiłam to co miałam do nadrobienia , kurnik wspaniały i wybieg również. Kurki śliczne, a jajeczko cudo..... Bardzo się cieszę z Tobą i bardzo gratuluję. Zdjęcia ogrodu wspaniałe, kolorowe, soczyste. Chce się przysiąść na foteliku i wypić kawkę...
Pozdrawiam
rozajerycha 17:43, 11 maj 2014

Kondziu pozdrawiam Cię serdecznie
martek