No masz ci los. Kondzio fajny z Ciebie chłopisko a Twoje opowiadanie o pewnej podróży było tak fajne że do dzisiaj pamiętam. Napisz dlaczego taka decyzja. Powiedzenie "nie bo nie" trochę nie uchodzi.
A może byś sobie życzliwych osób nie obrażał. To raz.
A dwa życzliwe prośby przyjaciół nie są rozkazem.. i każdy człowiek ma wolna wolę.chociażby do tego czy być czy nie być na forum.
A trzy... to już drugi raz mnie obrażasz. Ja to przeżyję, ale są tacy którym będzie bardzo przykro czytać Twoje słowa. Zastanów się co napisałeś... wykasuj to , a ja też to wykasuję.
Życzliwe Tobie osoby nie zasłużyły na takie traktowanie... byś rzucał nam w Twarz, że pod naszym naciskiem. Tą drogą to przyjaciół nie zdobędziesz, na przyjaciół trzeba sobie zapracować.
Proszę jaki fajny post - tym się zajmij a nie gadajcie głupot jak dzieci - ogród i rośliny nic nie zawiniły więc chwilowe nerwy po przerwie muszą się uspokoić - jak przestanie padać trza się o ogrodzie sponiewierać
a co z tym imieniem ? ciekawa jestem może kura Hihi ?
Konrad ,znowu to samo no chłopie ,kurcze prawie jak dziecko z piaskownicy.Każdy ma doła ,ja też ostatnio miałam (psina pod naszą nieobecność pogryzła synkowi aparat ortodontyczny) miałam nerwa kilka dni ,i też tu nie wchodziłam ,przeszło ,to nie taka tragedia ,są większe .Pokazuj reszte kurek ,bo pewnie dotarły.
ps.wyczytałam,że chcesz floksy ,jak się na mnie nie obraziłeś ,to zapraszam po nie.