Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Gardenarium 07:41, 21 lip 2014

Niesamowite, jak u Tomka porosły bukszpanowe obwódki od ostatniego razu.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 07:44, 21 lip 2014

Monic napisał(a)
Kondzio, ale u Was pięknie w ogrodzie! Chyba już jesteś zadowolony ze swojego ogrodu? Wiele się nauczyłeś przez ostatni rok - widać to po Twoich zmianach. Podziwiam Waszą kolekcję roślin, które umiecie pięknie komponować. Pokaż więcej fotek z dalszej perspektywy. No i różankę Widzę, że złocienie, przetaczniki i inne zadomowiły się na dobre Jesienią będziesz mógł już podzielić i za rok będzie więcej kwitnących kępek.
Nauczylismy sie sporo mało ze jestem zadowolony zakochalem sie w swoim ogrodzie chce mi sie w nim spędzać czas i oglądać ptaki motyle pszczoły jaszczurki poprostu szał mam posadzone sporo roslin miododajnych napewno bedzie wiecej roslin niebieskich i nie tylko ale to juz bede obserwować i zmienił juz w latach
Kondzio 07:46, 21 lip 2014

Gardenarium napisał(a)
Niesamowite, jak u Tomka porosły bukszpanowe obwódki od ostatniego razu.
uwielbiam ogrod i szkółkę roslin bo ma rarytasay i wielkości roslin których u nas nie ma
anna_g 09:48, 21 lip 2014

Kondzio pozdrowionka zostawiam. Nie nadążam za wami wszystkimi niestety Więc dzisiaj tylko pozdrowionka na dobry tydzień
JulkAd 09:53, 21 lip 2014

Jak zasuwaz w tym ogrodzie? W takie upały? Dajesz radę?...miłego tygodnia

ps: widziałam fotki z Twojej wycieczki ogród japoński super, ale u Tomka kolory rewelacja, a jaka przestrzeń...tam to można zaszaleć ogrodowo
Kondzio 09:59, 21 lip 2014

anna_g napisał(a)
Kondzio pozdrowionka zostawiam. Nie nadążam za wami wszystkimi niestety Więc dzisiaj tylko pozdrowionka na dobry tydzień
buziam mocno
Kondzio 10:01, 21 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Jak zasuwaz w tym ogrodzie? W takie upały? Dajesz radę?...miłego tygodnia

ps: widziałam fotki z Twojej wycieczki ogród japoński super, ale u Tomka kolory rewelacja, a jaka przestrzeń...tam to można zaszaleć ogrodowo
nie daje ale chcę zeby ładnie było ogrody sliczne a od Tomka nie chciało sie wyjść
renatamama3 12:31, 21 lip 2014

Kondziu,dzięki za prze miłe towarzystwo ,miodzio obiadek .Ogród i kurki The best .A wiesz ,że dziś myślałam o Twoich truskawkach i tak sobie pomyślałam,że mogły by sobie,rosnąć w sadzie.pozdrawiam
Kondzio 13:06, 21 lip 2014

renatamama3 napisał(a)
Kondziu,dzięki za prze miłe towarzystwo ,miodzio obiadek .Ogród i kurki The best .A wiesz ,że dziś myślałam o Twoich truskawkach i tak sobie pomyślałam,że mogły by sobie,rosnąć w sadzie.pozdrawiam
dzieki mi tez było miło was gościć ale tam jest za dużo cienia a jak jest słońce to planuje tam szklarnie
Milka 13:16, 21 lip 2014

Kondzio napisał(a)
Nauczylismy sie sporo mało ze jestem zadowolony zakochalem sie w swoim ogrodzie chce mi sie w nim spędzać czas i oglądać ptaki motyle pszczoły jaszczurki poprostu szał mam posadzone sporo roslin miododajnych napewno bedzie wiecej roslin niebieskich i nie tylko ale to juz bede obserwować i zmienił juz w latach

Jak to miło słyszeć ja mam tak samo, nawet ropuchy i żaby mam, parę dzięciołów