Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 10:23, 23 lip 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Po prawej stronie u góry zdjęcia panoramicznego widzę jeszcze możliwości przestrzenne dla nowych pomysłów.
to juz jest inna działka tam miały powstać pięć bliźniaków ale na szczęście nic nie powstaje ani nie narazie w planie ja z chęcią bym to kupił ale noe ma za co ale powiem szczerze ze wystarczy mi to co mam
Kondzio 10:26, 23 lip 2014

mira napisał(a)
miro mnie nie stać na ta działkę niestety ale jeszcze mam gdzie upchnąć jeszcze rosliny
Kondzio 10:27, 23 lip 2014

mira napisał(a)

warzywniak wszystko prawie zjadły nam ślimaki

[img

coś tam zostało chyba - napisz mi proszę gdzie kupiłeś tą konstrukcję - chodzi mi o taką furtkę samą tylko
napisze ci na pw jak wrócę do domu
anna_g 11:58, 23 lip 2014

Kondzio napisał(a)

Ale masz fajnego bonsaja w donicy... sam go przesadzałeś ? długo go masz? podoba mi sie taki pomysł.
Warzywnik wygląda super - nawet ze ślimakami których nie widzę i caly ogród fajnie bylo zobaczyć Na pewno wystarczy Ci to co masz bo roboty dużo i ta działka nie jest mała - tylko wąska, ale fajnie byloby tak te ogrodzenia rozebrać i poszerzyć możliwości Pozdrówka Kondzio
Kondzio 12:53, 23 lip 2014

anna_g napisał(a)

Ale masz fajnego bonsaja w donicy... sam go przesadzałeś ? długo go masz? podoba mi sie taki pomysł.
Warzywnik wygląda super - nawet ze ślimakami których nie widzę i caly ogród fajnie bylo zobaczyć Na pewno wystarczy Ci to co masz bo roboty dużo i ta działka nie jest mała - tylko wąska, ale fajnie byloby tak te ogrodzenia rozebrać i poszerzyć możliwości Pozdrówka Kondzio
zrobiłem go w tamtym roku a w tym dałem go do donicy mi wystarczy miejsca tylko nie chciałbym zeby powstały tam domy no ale cóż wszystko sie okaże za komplementy dziekuje
mira 13:26, 23 lip 2014

dzięki

pozdrawiam
Dzidka 18:30, 23 lip 2014

Gabriela napisał(a)
Dzięki za wczorajszy dzień u Was, pyszny obiad no i przede wszystkim cudny ogród, podzielony na pokoje ogrodowe, z wielkimi, starymi jabłoniami, kurkami, kotami, różami, bylinami, czyli wszystkim co być powinno w prawdziwym ogrodzie. Uśmiechy przesyłam .

Wiesz, że Ci zazdroszczę.
A nam z przyczyn 'niezależnych', nie udało się do Was dotrzeć.
Konrad, mamy nadzieję, że następnym razem dojedziemy i wreszcie pobędziemy w Waszym coraz piękniejszym ogrodzie.

Kondzio 20:35, 23 lip 2014

mira napisał(a)
dzięki

pozdrawiam
nie ma za co
Kondzio 20:35, 23 lip 2014

Dzidka napisał(a)

Wiesz, że Ci zazdroszczę.
A nam z przyczyn 'niezależnych', nie udało się do Was dotrzeć.
Konrad, mamy nadzieję, że następnym razem dojedziemy i wreszcie pobędziemy w Waszym coraz piękniejszym ogrodzie.

wiesz ze macie drzwi otwarte zawsze
Ozz 20:53, 23 lip 2014

Chyba znów jakieś spotkanko krakowskie przegapiłam