Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

agatanowa 11:55, 07 sie 2014

Kondziu, u Katiaxx, to ja nie o Tobie pisałam tylko o fachowcach od tarasów czy też płytek (a nie ogrodowiskowych!), a to dlatego że Katia pisała, że te fachury coś kombinują jak przysłowiowy koń pod górkę, że: albo się nie da, albo się da, ale za dramatyczne pieniądze

Ja już takich mam po dziurki w nosie, zwłaszcza stolarzy chyba, prawdziwego, zaangażowanego fachowca trudno namierzyć

Sorry za nieporozumienie, mogłam zacytować, do czego się odnoszę, wybacz, ale nie bądź też taki w gorącej wodzie kąpany Tym bardziej, że dobrze, mądrze radzisz, na różne aspekty zwracasz uwgę, to nie ma się, czego czepiac przecież
Kondzio 12:14, 07 sie 2014

iwonadm napisał(a)
Dołączam się do achów i echów ślicznie
pozdrowienia dla Was
dziekuje
Kondzio 12:18, 07 sie 2014

agatanowa napisał(a)
Kondziu, u Katiaxx, to ja nie o Tobie pisałam tylko o fachowcach od tarasów czy też płytek (a nie ogrodowiskowych!), a to dlatego że Katia pisała, że te fachury coś kombinują jak przysłowiowy koń pod górkę, że: albo się nie da, albo się da, ale za dramatyczne pieniądze

Ja już takich mam po dziurki w nosie, zwłaszcza stolarzy chyba, prawdziwego, zaangażowanego fachowca trudno namierzyć

Sorry za nieporozumienie, mogłam zacytować, do czego się odnoszę, wybacz, ale nie bądź też taki w gorącej wodzie kąpany Tym bardziej, że dobrze, mądrze radzisz, na różne aspekty zwracasz uwgę, to nie ma się, czego czepiac przecież
ok ok dla tego usunolem wpisy nie masz za co mnie przepraszać ja nie potrzbnie się wtracilem jest ok A z fachowcami zawsze było zle i chyba bedzie
baraga1904 12:23, 07 sie 2014

....gratuluję 15 rocznicy... kawał czasu bukiet zrobiłeś piękny i ten stól cudnie nakryty...ale masz wyczucie Kondziu...
...buziam...
monteverde 12:30, 07 sie 2014

Kondzio napisał(a)
hi hi hi dam kilka fotek z weekendu czekaliśmy na przyjaciół bo mieliśmy 15 rocznice

Bukiet ktory sam zrobiłem

Nowe krzesła bo tamte sie rozpadły

Tam na boczku leżą lezaczki drewniane w pudelkach prezent od nich hi hi

Nawet zgubili buty hi hi hi

Andrzej griluje

Kondziu gratuluję rocznicy i niech się Wam wiedzie na 50 następnych lat a kompozycja kwiatowa bardzo ladna i zastawa też i obrusik z haftem angielskim i richelieu wszystko z gustem, ślicznie prezent też bardzo fajny, a buty pogubili z wrażenia czy zbytniej ilości procentów?
bociek 12:35, 07 sie 2014

Kondzio, gratulacje 15 lat to kawal czasu. Pieknie udekorowales stol, bukiet przecudny. A ogrod wyglada bajecznie

Pozdrofka
agatanowa 12:48, 07 sie 2014

Kondzio napisał(a)
ok ok dla tego usunolem wpisy nie masz za co mnie przepraszać ja nie potrzbnie się wtracilem jest ok A z fachowcami zawsze było zle i chyba bedzie

weź Ty mnie nie denerwuj! wtrącaj się, doradzaj, czasem na niektóre aspekty nie zwraca się uwagi, więc każdy głos i uwaga cenna, dzielenie się wiedzą bezcenne
bardzo Ci dziekuję za to własnie
Kondzio 15:33, 07 sie 2014

baraga1904 napisał(a)
....gratuluję 15 rocznicy... kawał czasu bukiet zrobiłeś piękny i ten stól cudnie nakryty...ale masz wyczucie Kondziu...
...buziam...
dziekuje oglądam wlasnie twoje porównania sa obledne
Kondzio 15:34, 07 sie 2014

monteverde napisał(a)

Kondziu gratuluję rocznicy i niech się Wam wiedzie na 50 następnych lat a kompozycja kwiatowa bardzo ladna i zastawa też i obrusik z haftem angielskim i richelieu wszystko z gustem, ślicznie prezent też bardzo fajny, a buty pogubili z wrażenia czy zbytniej ilości procentów?
haft jest Węgierski porcelana angielska bukiet moj hi hi dziekuje Aniu buziam bardzo bardzo
Kondzio 15:36, 07 sie 2014

bociek napisał(a)
Kondzio, gratulacje 15 lat to kawal czasu. Pieknie udekorowales stol, bukiet przecudny. A ogrod wyglada bajecznie

Pozdrofka
dziekuje bardzo bardzo twoj tez wyglada bajecznie lubię wchodzić na twój wątek