Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kasial 11:26, 08 sie 2014

Kondzio napisał(a)
hi hi hi dam kilka fotek z weekendu czekaliśmy na przyjaciół bo mieliśmy 15 rocznice

Bukiet ktory sam zrobiłem

Muszę przyznać, że rozwaliłeś mnie tym bukietem! Jest cudny! Normalnie szacun, że sam go zrobiłeś
Kondzio 11:29, 08 sie 2014

Kasial napisał(a)

Witaj Kondzio.
Śledziłam Twój wątek w ukryciu. Jest klimat u Ciebie i bardzo mi się podoba
Masz w ogrodzie to co ja chciałabym mieć w swoim czyli wrzosowisko i oczko wodne.
O oczku na razie mogę pomarzyć ale o wrzosowisko jak najbardziej się postaram
Pozdrawiam
miło mi i dziekuje my ostatnimi czasy wydajemy na ogrod sporo ale tez wyzekamy sie duzo ale co tam marzenia sa po to zeby je realizować i my to robimy
Kondzio 11:30, 08 sie 2014

Kasial napisał(a)

Muszę przyznać, że rozwaliłeś mnie tym bukietem! Jest cudny! Normalnie szacun, że sam go zrobiłeś
hi hi dzieki
Milka 11:35, 08 sie 2014

Ale świetna pocztówka, dziewczyna z lasu uchwyciła to pięknie, ale tylko dlatego, ze tak u ciebie jest
Kasial 11:36, 08 sie 2014

Jakbym miała taki ogród jak Twój, spałabym w nim nawet. Jest tak klimatyczny i zachęcający żeby w nim spędzać czas z uśmiechem na twarzy szkoda każdej sekundy
A czym walczysz z komarami? Czy nie walczysz? A może ich nie ma u Ciebie?
Kondzio 11:38, 08 sie 2014

Milka napisał(a)
Ale świetna pocztówka, dziewczyna z lasu uchwyciła to pięknie, ale tylko dlatego, ze tak u ciebie jest
dziekuje
Kondzio 11:42, 08 sie 2014

Kasial napisał(a)
Jakbym miała taki ogród jak Twój, spałabym w nim nawet. Jest tak klimatyczny i zachęcający żeby w nim spędzać czas z uśmiechem na twarzy szkoda każdej sekundy
A czym walczysz z komarami? Czy nie walczysz? A może ich nie ma u Ciebie?
w tym roku mam problem z końskimi muchami komary sa ale utrapieniem sa te muchy i mrówki niestety z tym uśmiechem jest rożnie ostatnio miałem wrzuciły stare kompleksy i z tym wrucil brak sił do ogrodu ale juz jest lepiej zapomniałem ze ogrod jest dla mnie a nie dla innych
Kasial 11:50, 08 sie 2014

Oczywiście, że dla Ciebie!!! I musi być taki jak Tobie pasuje, bo Ty w nim spędzasz najwięcej czasu głowa do góry, jest super
Mrówek mam od groma! Posypuję jedno miejsce to za chwilę są w innym Musiałabym cały ogród zasypać. Zaczynam je olewać i nie denerwować się.
Od dziś mam nowe motto podpatrzone na innym watku: Jeśli jest problem , który ma rozwiązanie to nie ma się co denerwować bo on i tak się rozwiąże, natomiast jeżeli jest problem , który nie ma rozwiązania to nie ma sensu się denerwować bo on i tak się nie rozwiąże
Kondzio 11:56, 08 sie 2014

Kasial napisał(a)
Oczywiście, że dla Ciebie!!! I musi być taki jak Tobie pasuje, bo Ty w nim spędzasz najwięcej czasu głowa do góry, jest super
Mrówek mam od groma! Posypuję jedno miejsce to za chwilę są w innym Musiałabym cały ogród zasypać. Zaczynam je olewać i nie denerwować się.
Od dziś mam nowe motto podpatrzone na innym watku: Jeśli jest problem , który ma rozwiązanie to nie ma się co denerwować bo on i tak się rozwiąże, natomiast jeżeli jest problem , który nie ma rozwiązania to nie ma sensu się denerwować bo on i tak się nie rozwiąże
moim mottem chyba tez bedzie hi hi hi
Dorota123 19:04, 08 sie 2014

Stół i bukiet piękne jak z marzenia, oj żeby kiedyś mój M mi zrobił taką niespodziankę. (niedoczekanie moje )