Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

kasiek 17:21, 02 sty 2015

Kondzio napisał(a)
Jest takie przysłowie nadzieja to matka głupich hi hi hi Ale czasami warto być tym głupim

A brak nadzieji? to dopiero beznadzieja
Lepiej choć przez chwilę zanurzyć się w głupocie i łykać ulotne chwile szczęścia jakie daje nadzieja, niz całe życie czołgać się w błocie pesymistycznego realizmu. Życia nie zmienisz, losu też, ale mozesz wnieść odrobine nadzieji do każdego dnia. I mozesz mi wierzyć - nikt Ci nie wypomni głupoty, bo nawet Ci co się z niej śmieją, po nocach za nią płaczą...

Ale patos, chyba trzeba zejśc na ziemię
Najlepszego, albo nie... lepszego jutra Ci zyczę
mira 20:36, 02 sty 2015

to ja myślałam że jakies fotki wstawiasz i plany snujesz /rabat nie trzeba przewalać coby plany były / a tu cały czas ruch życzeniowy.
Tak wiec i ja zostawiam serdeczności.

pozdrawiam
Poziomka 20:53, 02 sty 2015

I nadal ruch życzeniowy trwa - wszystkiego dobrego w Nowym Roku
i foty sierpniowe - wiadomo z czyjego ogrodu

Pozdrawiam Jasia
Kondzio 21:03, 02 sty 2015

Poziomka napisał(a)
I nadal ruch życzeniowy trwa - wszystkiego dobrego w Nowym Roku
i foty sierpniowe - wiadomo z czyjego ogrodu

Pozdrawiam Jasia
Oj Jasiu Jasiu
Kondzio 21:06, 02 sty 2015

mira napisał(a)
to ja myślałam że jakies fotki wstawiasz i plany snujesz /rabat nie trzeba przewalać coby plany były / a tu cały czas ruch życzeniowy.
Tak wiec i ja zostawiam serdeczności.

pozdrawiam
oj planów to mam sporo a czy cos wyjdzie nie wiem tego na razie musze znaleźć pracę najlepiej by było w ogrodnictwie ale cóż zrobić
Kondzio 21:08, 02 sty 2015

kasiek napisał(a)

A brak nadzieji? to dopiero beznadzieja
Lepiej choć przez chwilę zanurzyć się w głupocie i łykać ulotne chwile szczęścia jakie daje nadzieja, niz całe życie czołgać się w błocie pesymistycznego realizmu. Życia nie zmienisz, losu też, ale mozesz wnieść odrobine nadzieji do każdego dnia. I mozesz mi wierzyć - nikt Ci nie wypomni głupoty, bo nawet Ci co się z niej śmieją, po nocach za nią płaczą...

Ale patos, chyba trzeba zejśc na ziemię
Najlepszego, albo nie... lepszego jutra Ci zyczę
kasiu kasiu i co ja mam ci powiedzieć
alinak 21:15, 02 sty 2015

z praca to zawsze jest tak że chcielibyśmy robić to co lubimy ..ale ...no własnie zawsze jest jakieś ale ..
Kondzio 21:18, 02 sty 2015

alinak napisał(a)
z praca to zawsze jest tak że chcielibyśmy robić to co lubimy ..ale ...no własnie zawsze jest jakieś ale ..
dokładnie ale czasami i lepiej robic cos innego niż sie ma hobby bo sie juz nie ma ochoty swojego zrobić
alinak 21:41, 02 sty 2015

tak żebyś wiedział .znam takie osoby ...jak to się mówi szewc bez butów chodzi .

lukam po internecie za rudbekią owłosioną bo mi ww tamtą zimę wymarzła i już mnie korci na zakupy ...ło matko ...
Madzenka 23:43, 02 sty 2015

Kondzio napisał(a)
już się nie smucę a przegląd był tylko niestety bez nazw wcześniej

Wiem, ze był ale ja ma nadzieje, że zrobisz taki z nazwami, opisami, Twoimi doswidczeniami Nie ma sie co śmucić , trzeba sobie znależć zajęcie