Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 13:53, 07 sty 2015

Mirka napisał(a)
Konrad czekam na przegląd roczny z twojego cudnego ogroduPozdrówka dla was
postaram się ale muszę mieć wiecej czasu
Kondzio 13:55, 07 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)

Ja tu wchodzę by zostawić doła w domu U każdego jest jakiś dołek.... większy, mniejszy ale jest..
A nazwami się nie przejmuj, ja też pomimo solidnych postanowień ciągle mam niezapisane co kupiłam , zapominam gdzie posadziłam.. ale czy nazwy są najważniejsze?
no niestety życie nie jest łatwe a nazwy nie sa ważne ale puzniej każdy się pyta co to a ja nie wiem i to mnie denerwuje
Kondzio 14:54, 07 sty 2015

eda napisał(a)
Uśmiechy zostawiam i miłego życzę
dziekuje i na wzajem
Pszczelarnia 14:55, 07 sty 2015

Poraższka, mówisz? Z powodu tej świńskiej trawy? . U mnie też były, bo się norniczki pożywiły.
Kondzio 15:40, 07 sty 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Poraższka, mówisz? Z powodu tej świńskiej trawy? . U mnie też były, bo się norniczki pożywiły.
tez z tego powodu ale np. Pomidory nie zgadzały się z tym co kupiłem . A pożarem wole kupić od kogoś swojego pszczółko bede miał do ciebie kilka pytań ale to juz na pw i wieczorkiem
Gardenarium 16:28, 07 sty 2015

Kondzio nie przejmuj się, ja też nie wiem co mam w ogrodzie, za dużo zdjęć żeby przeszukiwać czasem i szukać nazwy odmiany, albo pogubię się i tez zawsze mi wstyd że nie wiem Mnie nie wypada nie wiedzieć.

Instagram Ogrodowiska
mira 18:16, 07 sty 2015

Ale Cię wszyscy wspierają - fajnie co

a tymi warzywami mnie martwisz, że inne pomidory no trudno, ale inne sadzonki pory, kalarepa itd tez były do kitu ?
Kondzio 18:38, 07 sty 2015

mira napisał(a)
Ale Cię wszyscy wspierają - fajnie co

a tymi warzywami mnie martwisz, że inne pomidory no trudno, ale inne sadzonki pory, kalarepa itd tez były do kitu ?
Tak były małe i nie wiem dla czego. W ogóle warzywa się nie przyjęły nawet te które sadziłem bez pośrednio do gruntu. Mam nadzieję że w tym roku będzie rewelacyjnie i się nie poddaję
Kondzio 18:39, 07 sty 2015

Gardenarium napisał(a)
Kondzio nie przejmuj się, ja też nie wiem co mam w ogrodzie, za dużo zdjęć żeby przeszukiwać czasem i szukać nazwy odmiany, albo pogubię się i tez zawsze mi wstyd że nie wiem Mnie nie wypada nie wiedzieć.
To się cieszę hi hi hi
mira 19:34, 07 sty 2015

Kondzio napisał(a)
Tak były małe i nie wiem dla czego. W ogóle warzywa się nie przyjęły nawet te które sadziłem bez pośrednio do gruntu. Mam nadzieję że w tym roku będzie rewelacyjnie i się nie poddaję [/quote

to co zmienisz że ma być lepiej ?