Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Mirka 22:37, 31 gru 2014

Końdziu setki korków od szampana zero stresu ,zero kaca bo już wkrótce czeka praca Dosiego Roku 2015
Kondzio 22:37, 31 gru 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Dołączam się do małych smutków... ale tylko małych. (W pracy wczoraj nawet nie będę pisała. Najgorzej to być narzędziem w rękach szaleńca). Więc otwieram z Wami szampana, piję za błędy, za nowe nadzieje, plany i zmiany na ten Nowy Rok ...
Nie damy się
nie możemy holera czy ci szefowie zawsze musza być do d.... i wyżywać na pracownikach Ja musze cos znaleźć bo chce mieć swoje pieniądze i nie chce być zależny i uciążliwy finansowo
Mirella 22:37, 31 gru 2014

Kondzio napisał(a)
a ja pamietam o tobie nawet byłem u ciebie na wątku wczoraj i miałem napisać ze sie stęskniłem ale stwierdziłem ze mi nie pasuje tak pisać u młodej damy na wątku

Konradku wszystko pasuje...młodej damy? mam córkę już sześć lat dorosłą
Bardzo lubię zaglądać do Ciebie, przecież wiesz, jesteś moim wirtualnym bratem mówiłam o tym kiedyś
Pozdrowienia dla Andrzeja.
Kondzio 22:38, 31 gru 2014

Mirka napisał(a)
Końdziu setki korków od szampana zero stresu ,zero kaca bo już wkrótce czeka praca Dosiego Roku 2015
oj mirka ja cały czas pamietam mam nasiona w kopertach ale ciagle poczta mi nie podrodze siedzimy przy telewizorze ja oczywiscie zwisielczą mina i A mnie pociesza ale ile mozna
Kondzio 22:41, 31 gru 2014

Mirella napisał(a)

Konradku wszystko pasuje...młodej damy? mam córkę już sześć lat dorosłą
Bardzo lubię zaglądać do Ciebie, przecież wiesz, jesteś moim wirtualnym bratem mówiłam o tym kiedyś
Pozdrowienia dla Andrzeja.
hi hi hi wiem wiem kiedys cos komuś napisałem ale bez podtekstu ale mąż przeczytał odebral to inaczej i była draka hi hi hi
Mirka 22:42, 31 gru 2014

A ja mam takie dobre winko też doma siedzę bo u mnie szpital.
Kondzio 22:42, 31 gru 2014

Mirka napisał(a)
Konrad jeszcze miesiąc i siejmy nasionka i będzie na co czekać zacznie się pikowanie rozmnażanie sadzenie i potem sam miód czyli kwitnienie Pozdrawiam i wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok
mira ja nie sieje nie mam warunków ale mam proźbe jak bys miała jakieś nadwyżki warzyw to z chęcią odkupie
Kondzio 22:44, 31 gru 2014

Mirka napisał(a)
A ja mam takie dobre winko też doma siedzę bo u mnie szpital.
my tez na czerwono hi hi hi hi naszczescie zdrowi ale juz dosyć chorób bo trzy lata temu było bardzo źle ale teraz jest ok
Mirka 22:45, 31 gru 2014

Konrad ja tylko kwiaty sieję i pomidorki, warzywa bezpośrednio do gruntu
Kondzio 22:45, 31 gru 2014

mira napisał(a)
Hej!

Czytam o zniechęceniu i wcale się nie dziwię i doskonale to rozumię bo sama też tak mam, ale po chwili odpoczynku wraca wena.
To nie jest kwestia pokazywania tego samego - stale się coś zmienia a tematów ogrodniczych nigdy nie braknie tak sobie tłumaczę.

No właśnie jak tam Twoje ciemierniki wylazły ?
I jeszcze jedno dumam na siostrą dla róży okrywowej The Fairy - masz jakiegoś pomysła ?

pozdrawiam
u mnie nic nie widac pełno śniegu hi hi hi Miro buziam mocno mam tez nadzieje ze zniechęcenie minie