Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

polinka 08:56, 01 sty 2015

MagdalenaK8 napisał(a)
Dołączam się do małych smutków... ale tylko małych. (W pracy wczoraj nawet nie będę pisała. Najgorzej to być narzędziem w rękach szaleńca). Więc otwieram z Wami szampana, piję za błędy, za nowe nadzieje, plany i zmiany na ten Nowy Rok ...
Nie damy się

Mogę się tylko pod tym podpisać...Ja dzisiaj znów w pracy...ale postanowienie już jest i nie wiadomo co by się działo muszą być zmiany...niestety niewolnictwo w XXIw. istnieje tylko jest ładnie nazwane-nienormowany czas pracy...a wszelkie instytucje chroniące i dbające o prawa pracownika to ściema.

Kondziu życzę Ci znalezienia pracy w której będziesz szanowany i doceniany, czasu na odpoczynek i dobrą herbatkę w ogrodzie oraz spełnienia wszystkich Waszych planów z Andrzejem
Ściskam noworocznie.
Kondzio 10:11, 01 sty 2015

zaczarowanaa napisał(a)
Godt Nyttår
dziekuje
Kondzio 10:13, 01 sty 2015

polinka napisał(a)

Mogę się tylko pod tym podpisać...Ja dzisiaj znów w pracy...ale postanowienie już jest i nie wiadomo co by się działo muszą być zmiany...niestety niewolnictwo w XXIw. istnieje tylko jest ładnie nazwane-nienormowany czas pracy...a wszelkie instytucje chroniące i dbające o prawa pracownika to ściema.

Kondziu życzę Ci znalezienia pracy w której będziesz szanowany i doceniany, czasu na odpoczynek i dobrą herbatkę w ogrodzie oraz spełnienia wszystkich Waszych planów z Andrzejem
Ściskam noworocznie.
to prawda na nas się znęcał sie psychiczne i az wkoncu mu podziękowałem dziękujemy i na wzajem oby tak było
Kondzio 10:13, 01 sty 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Zdrowia i wszelkiej pomyślności dla Ciebie i Andrzeja.
dziekuje bardzo bardzo
Kondzio 10:19, 01 sty 2015

hanka_andrus napisał(a)
Konrad, wszystkiego najlepszego! To nie były kopniaki jak myślisz, ale pomocne wsparcie.
Mam nadzieję,że nie będę musiała Ciebie do pionu stawiać, bo już nieco okrzepłeś. Pięknego ogrodu!
haniu nie ważne jak to brzmi ważne ze działa hi hi hi hi nie trzeba z tymi musze sam sobie znimi poradzić z tym ochlonieciem to za wiele powiedziane
malgorzata_s... 12:46, 01 sty 2015

Kondziu ty się nie smutaj już Najważniejsze jest to że masz przy sobie kogoś kto cię kocha bezwarunkowo i wiele przyjaciół też kochających Reszta niech spada na drzewo i nie myśl o nich Mówiąc o planach pracę miałam na myśli, niech się znajdzie ktoś kto cie doceni Buziaki
Kondzio 12:49, 01 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kondziu ty się nie smutaj już Najważniejsze jest to że masz przy sobie kogoś kto cię kocha bezwarunkowo i wiele przyjaciół też kochających Reszta niech spada na drzewo i nie myśl o nich Mówiąc o planach pracę miałam na myśli, niech się znajdzie ktoś kto cie doceni Buziaki
bardzo dziekuje
GorAna 14:18, 01 sty 2015

Konradku, samych dobrych dni, dużo przyjaciół i kilku kochających ludzi przy Twoim boku....reszta się nie liczy
Pozdrawiam noworocznie
Kondzio 17:50, 01 sty 2015

GorAna napisał(a)
Konradku, samych dobrych dni, dużo przyjaciół i kilku kochających ludzi przy Twoim boku....reszta się nie liczy
Pozdrawiam noworocznie
bardzo dziekuje
Bogdzia 18:20, 01 sty 2015

Konradzie , Andrzeju samych dobrych dni w Nowym Roku.