Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 10:03, 27 maj 2015

agata19762 napisał(a)
Kondziu dawno mnie tu nie było, a tu tyle niespodzianek
jesteś szalony !!! drzwi wyglądają niesamowicie !!!
ogród zmienił się baaaaaaaaaaaaardzo

pozdrawiam
Bardzo sie ciesze ze ci sie podoba mnie tez tutaj często juz nie ma i bede coraz rzadziej
Kondzio 10:04, 27 maj 2015

Bogdzia napisał(a)
Zaglądam , podziwiam bo pięknie i pozdrawiam.
od pozdrawiam i dziekuje
Kondzio 10:15, 27 maj 2015

Mala_Mi napisał(a)
Nigdzie nie szwendam sie po wątkach z braku czasu... zajrzałam.. i co??? Zero fotek.. rozumiem, że leje jak z cebra od kilku dni.. ale pomiędzy deszczami można coś zfocic.
Dziękuję, że rozumiesz moje intencje..
I co nas nie zabije - to nas wzmocni.. damy radę ze wszystkim Chociaż czasami ręce opadają.
Aniu mam fotki ale odechciało mi sie tu wkładać Masz całkowitą racje i za to ciebie kofam, ale po tych wyborach nie moge sobie miejsca znaleźć
Kondzio 10:17, 27 maj 2015

Mathildis napisał(a)
Te drzwi to bardzo fajny akcent w Twoim ogrodzie... ja też skłaniałabym się do niebieskich dodatków na rabatach by scalić ogród, ale jeżeli ten kolor Ci nie pasuje to myślę, że dobre będzie naturalne drewno do innych kolorów w ty wypadku brak mi przekonania...
Bardzo sie ciesze ze ci sie podoba nie wiem jeszcze jaki kolor drzwi wybrać Ale zaczynam sie zastanawiać miedzy morelowym a różowym
mira 10:22, 27 maj 2015

Kondzio napisał(a)
Aniu mam fotki ale odechciało mi sie tu wkładać Masz całkowitą racje i za to ciebie kofam, ale po tych wyborach nie moge sobie miejsca znaleźć

Napisz mi o co chodzi z tym tu.

Najlepiej idź do ogrodu i miejsce znajdziesz do roboty
dajana 10:26, 27 maj 2015

Witaj Konradzie ! nie mogę uwierzyć że to twój ogród! tak szybko się rozwijasz że stałeś się już dojrzałym ogrodnikiem śladu nie ma po zakompleksionym niegdyś ogrodowo chłopcu. Nie mażesz się już kiedy cos ci nie wychodzi, nikt tez nie musi cię już pocieszać . Możesz być z siebie dumny, nawet obrosnąć w piórka tak pozytywnie oczywiście hi,hi. Twoje drzwi to kawałek mego domu ,a tajemnicze miejsca za nimi to oaza dla dusz. Jeśli chcesz dobre farby dla twoich cudów to polecam ci Farby Anny Sloan Wystarczy wpisać w gogle i wszystko masz jak na dłoni Maluję nimi, są rewelacyjne ,a kolory? bajka Spójrz jakie tam są fiolety pasujące do niebieskości .Cała paleta barw i niepowtarzalnych odcieni . Kondzio jesteś mistrzem ! Mam nadzieję i ciche marzenie jednocześnie abym mogła otworzyć kiedyś któreś z twoich drzwi, zwiedzić twój ogród i nacieszyć się jego klimatem oraz pięknem . Wszystkiego dobrego Konradzie!
Kondzio 10:40, 27 maj 2015

mira napisał(a)

Napisz mi o co chodzi z tym tu.

Najlepiej idź do ogrodu i miejsce znajdziesz do roboty
tu czyli na moim wątku oczywiscie dzisiaj jestem w pracy wiec nic z tego nie wyjdzie ale mam nadzieje ze Alinka mnie pocieszy dzisiaj wieczorem hi hi hi
Kondzio 10:48, 27 maj 2015

dajana napisał(a)
Witaj Konradzie ! nie mogę uwierzyć że to twój ogród! tak szybko się rozwijasz że stałeś się już dojrzałym ogrodnikiem śladu nie ma po zakompleksionym niegdyś ogrodowo chłopcu. Nie mażesz się już kiedy cos ci nie wychodzi, nikt tez nie musi cię już pocieszać . Możesz być z siebie dumny, nawet obrosnąć w piórka tak pozytywnie oczywiście hi,hi. Twoje drzwi to kawałek mego domu ,a tajemnicze miejsca za nimi to oaza dla dusz. Jeśli chcesz dobre farby dla twoich cudów to polecam ci Farby Anny Sloan Wystarczy wpisać w gogle i wszystko masz jak na dłoni Maluję nimi, są rewelacyjne ,a kolory? bajka Spójrz jakie tam są fiolety pasujące do niebieskości .Cała paleta barw i niepowtarzalnych odcieni . Kondzio jesteś mistrzem ! Mam nadzieję i ciche marzenie jednocześnie abym mogła otworzyć kiedyś któreś z twoich drzwi, zwiedzić twój ogród i nacieszyć się jego klimatem oraz pięknem . Wszystkiego dobrego Konradzie!
Dajanko życie mnie uczy wszystkiego i ludzie których spotykam lub ich czytam Ogrod jest tym miejscem w ktory sie realizuje spedzam tam każda wolna minutę i przyjmuje mnie takim jakim jestem a życie jest rozne niestety Dobrze sprawdzę farby i dziekuje za pomoc i za dobre słowa i zapraszam do siebie moje drzwi sa otwarte
margaretka3 11:03, 27 maj 2015

Konradzie, a ja dziś nie mogę, nie będę jechać wieczorem do Krakowa, trochę mi się pozmieniało w tym tygodniu. Jest szansa, że w niedzielę będę jechać, najmłodszy ma turniej piłkarski, tylko jeszcze nie podano nam szczegółów, nie wiem, o której będę wracać. Będziesz w niedzielę?

Kondziu, no a dumałeś nad oliwkowozielonym kolorem drzwi? One są wielgachne, różowy czy morelowy będą odciągać uwagę od roślin i dominować nad otoczeniem, tak mi się wydaje. Te piękne drzwi same z siebie robią ogromne wrażenie
No, szukaj rozwiązania, Tobie się mają podobać Już Cię poznałam troszkę i wiem, że i tak będziesz zmieniać, aż znajdziesz właściwy kolor
dajana 11:26, 27 maj 2015

Jesteś zatem pojętnym jego uczniem .Życie jest piękne Konradzie, tylko ludzie psują mu opinie. Bądż ponad wszystko ,zawsze sobą, bez zabiegania o podobanie się innym . Nigdy wszystkich nie zadowolisz i nawet nie próbuj, a będziesz szczęśliwym człowiekiem .Wiem że twoje drzwi są otwarte za co dziękuję Kiedy będę gotowa dam znać Nareszcie przestało padać ,