Kondzio
20:34, 19 maj 2015

Muszę pomyśleć z kolorem drzwi

Witam
Podglądam Twój ogród od zimy - ale jakoś na wiosnę zapomniałam i to co dziś ujrzałm przeszło wszelkie oczekiwania. Jest obłędnie pięknie. Chociaż gustuje w ogrodach minimalistycznych, sama zieleń i biel, to Twój przygarnęłabym od razu. Nasycenie barw, rewelacyjny akcent z drzwiami no i kury... Przepiękny ogród stworzyłeś![]()
Gratuluję
Spacer po Twoim ogrodzie to niesamowita przygoda ...pelna kolorow , ciekawych nasadzen ...zaskakujacy ..kojarzy mi sie z tajemniczym ogrodem
Kurki , ule i wrota..jestes bardzo tworczy , odwazny , pomyslowy i pracowity ..podziwiam za zapal i konsekwencje w realizacji marzen
Ps. od dzisiaj jestem stalym podgladaczem Twoich poczynan ...inspirujesz !!!
Konrad kiedy Ty zdążyłes ta rewolucje zrobic? Było i jest pięknie ale zeby w tak krótkim czasie tyle zmian było????
hi hi hi haruje jak wół hi hi hiWłaśnie wróciłem z ogrodu bo przywieźli drewno na zimę i skończyłem układać i tak ciągle sobotami i niedzielami włącznie. W końcu mam satysfakcję kocham mój ogród daje mi wiele radości i jestem w stanie dużo wymagać od siebie, żeby był coraz ładniejszy
I wyprostowana ścieżka tu jeszcze jestem atrakcje prac prosze mi wybaczyć za bałagan
Dziekuje Gabrysiu że mnie poparłaś
![]()
Musiałabym napisać teraz zrzędząco: a nie mówiłam?. Ale nie napiszę
.
Rewelacyjnie wyszło, to jest to, lepiej być nie mogło, przepięknie jest, dziesięć punktów na dziesięć - tak napiszę.
I to nie tylko dzięki prostowaniu fal Dunaju, ale przez kompozycje i "wrażenie ogólne".
Co do niebieskich drzwi - może spróbuj podmalować szarymi przecierkami, jeżeli chcesz łagodniej. Szkoda, że u nas nie można kupić angielskich farb, tam są bardzo subtelne, piękne kolory.
Ten kolor drzwi pasowałaby do ogrodu Dzidki.
Ps. Gdybym ja wiedziała tak dobrze co zrobić u siebie w ogrodzie, jak u Ciebie z tą ścieżką... Zaczynam żałować, że nie mam długiego ogrodu.