Ja też chętnie wykorzystałbym naturalny kolor drewna,ale nie bardzo mam czas i siłę na zdrapywanie kilku starych warstw farby z drzwi. Będę myślał... Dzięki za pomoc
Pomysł z drzwiami niebanalny. To bardzo angielski ogród.Tam często wykorzystuje się różne furtki którymi przechodzi się do dalszej części ogrodu. Drzwi też pasują do tego stylu.
Pomysł z drzwiami niebanalny. To bardzo angielski ogród.Tam często wykorzystuje się różne furtki którymi przechodzi się do dalszej części ogrodu. Drzwi też pasują do tego stylu.
Drzwi masywne, ale powodują, że proste rabaty pasują do reszty
Tym sposobem przyznaję się, że miałeś rację że proste będzie fajne i że się myliłam
Ale nie myliłam się, że Ci wyprałam z mózgu oranie ogrodu ... ogród uporządkowany to nie Twój żywioł
Bardzo się cieszę że ci się podoba, a że ci się z Anglią kojarzy bo inspirację są stamtąd zaczerpnięte Nie mogę do niej jechać to chociaż u siebie stworzę trochę Anglii
hi hi hi Bardzo się cieszę że się podoba i dobrze się upierałem hi hi hi A z tym ostatnim to miałaś całkowita racje jak i z innymi życiowymi poradami Jestem ci za to bardzo wdzięczny, jak już nie mam siły robić w ogrodzie to zaraz słyszę twój głos ja bym dała rady hi hi hi dobrze że dostałem o.....l od ciebie bo się wziąłem za siebie