Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

mira 15:39, 22 lip 2015

Czy dobrze rozumię że musze przejśc przez wszystkie pokoje aby dotrzeć do warzywnika ? jesli tak to tu jestem i nie komentuję skoro nie wolno buu

pozdrawiam
Poziomka 15:39, 22 lip 2015

Kondzio napisał(a)

Czasu sporo spędzam w ogrodzie, ale to już chyba uzależnienie

Bardzo dobre i zdrowe to uzależnienie . A jeszcze do tego z takim pięknym efektem .
Jak tam dalie. U mnie zakwitły dopiero dwie z zakupionych w tym roku i o dziwo są zgodne odmianowe.
Dalia na warzywniku która ma mieć żółte kwiaty z białymi końcami pokazała listki po 2 miesiącach od posadzenia, dalie na rabacie różanej które miały dać więcej koloru podobnie się zachowały i z upodobaniem nie chcą rosnąć w górę .
Pozdrawiam Jasia
Asisko_2005 15:59, 22 lip 2015

Jezu, szczena mi opadła. Czy z kranu w umywalce leci woda? drzwi, ubywalka, ławka, rabaty kwiatowe, wszystko pieknie, jak w UK.
Urszulla 16:33, 22 lip 2015

Super ogród dziewczyny odkryły Twój skrywany przedogródek. Piękne hortensje i te trzmieliny na pniu z hostami, takie normalne i piękne. Miejsca odpoczynku fantastycznei ciągle coś do renowacji...może być i tak- nie zapomnij pokazać po renowacji
16:50, 22 lip 2015
ale popatrzcie ...2 sezony...trochę potu, biadolenia, łupania w krzyżu ...i ogród gotowy...

często mam wrażenie że aparat kłamie ...na żywo zawsze ładniej ogrody wyglądają ...i co innego sie widzi
zbigniew_gazda 17:01, 22 lip 2015

Konrad wielki szacun dla Was. Może się kiedyś wybierzemy aby zobaczyć w realu.
Kondzio 18:10, 22 lip 2015

mira napisał(a)
Czy dobrze rozumię że musze przejśc przez wszystkie pokoje aby dotrzeć do warzywnika ? jesli tak to tu jestem i nie komentuję skoro nie wolno buu

pozdrawiam

tak, musisz przejść przez wszystkie pokoje...
Kondzio 18:12, 22 lip 2015

Poziomka napisał(a)

Bardzo dobre i zdrowe to uzależnienie . A jeszcze do tego z takim pięknym efektem .
Jak tam dalie. U mnie zakwitły dopiero dwie z zakupionych w tym roku i o dziwo są zgodne odmianowe.
Dalia na warzywniku która ma mieć żółte kwiaty z białymi końcami pokazała listki po 2 miesiącach od posadzenia, dalie na rabacie różanej które miały dać więcej koloru podobnie się zachowały i z upodobaniem nie chcą rosnąć w górę .
Pozdrawiam Jasia

U nas nie zakwitła jeszcze żadna z nowych, niektóre nawet nie wyszły. Dzwoniliśmy do Dzidki odnośnie planów spotkaniowych
Kondzio 18:14, 22 lip 2015

Asisko_2005 napisał(a)
Jezu, szczena mi opadła. Czy z kranu w umywalce leci woda? drzwi, ubywalka, ławka, rabaty kwiatowe, wszystko pieknie, jak w UK.

Tak z kranu leci woda, podłączany jest do niej wąż do podlewania warzywnika i rabat bylinowych, opłukuje się w niej warzywa i ręce po pracy... Ciesze, że się podoba...
Kondzio 18:15, 22 lip 2015

Urszulla napisał(a)
Super ogród dziewczyny odkryły Twój skrywany przedogródek. Piękne hortensje i te trzmieliny na pniu z hostami, takie normalne i piękne. Miejsca odpoczynku fantastycznei ciągle coś do renowacji...może być i tak- nie zapomnij pokazać po renowacji

Miło mi to słyszeć