Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Mala_Mi 14:28, 22 lip 2015

Nie wytrzymałam zaglądam... ale to nie na szybkie oglądanie.. do wieczorka..
W masie siła... i urok... i nie trzeba jeździć do Anglii.. wystarczy do Ciebie Może przyjadę.. tak układam robotę by zajechać służbowo.. ale to tak na 50%..
sylwia_slomc... 14:28, 22 lip 2015

A ja właśnie na złość wypowiem się, że pięknie urządzony i wszystko bujnie rośnie strasznie spodobała mi się "umywaleczka" - super pomysł no i piękna jest. Intryguje mnie jak umocowałeś drzwi, żeby się na wietrzysku nie kładły, ale to już będę oglądać niedługo. Nowa ławeczka przepiękna, gdzieś Ty taka zdobył? Czekam na decyzję i podaj godzinę.
Kondzio 14:34, 22 lip 2015

Zeta napisał(a)
Ale czad u Ciebie .....jak w angielskich ogrodach......drzwi bardzo intrygujące.....

Dzięki
Kondzio 14:34, 22 lip 2015

Gocha napisał(a)
Konrad ja jestem zachwycona. Pomysł z drzwiami przedni. Pokoje genialne. I już Ci chyba pisałam ale to nic powtórzę więc że bylinowa taka prosta jest genialna i ule pieękne i takie stylowe. Czy przy nich jest dużo pracy bo zaczynam sie zastanawiać chociaż nad jednym ulem do ogrodu. A warzywnik uroczy- troszkę chwastów musi być bo inaczej pomyślałabym żeś Ty jakiś nadczłowiek. Kiedy Ty to tak pielęgnujesz - wszystko po prostu wymuskane. Pozdrawiam Was gorąco

Dzięki za pochwały, z ulami najwięcej pracy i nauki na samym początku
Kondzio 14:37, 22 lip 2015

Gabriela napisał(a)
Przepięknie u Was☺. Ogród nie wygląda na zmęczony upałem. Zainstalowałes już tabliczki? Jak nie chwalisz się to chyba jeszcze nie. Ja tam od razu z nimi leciałam na rabaty bo czasu szkoda i już prawie po połowie lata.

Tabliczki jak prawidłowo wydedukowałaś oczywiście niezaistalowane, chociaż mamy kilka drucików dorobionych przez znajomego. W upały biegamy cały czas z wężem, chociaż niektóre rośliny ucierpiały wyjazd. Tata podlewał ogród co 2 dni... Cieszę się bardzo, że Ci się podoba
Kondzio 14:38, 22 lip 2015

agatanowa napisał(a)
Bosko: rabaty, ule, warzywnik
Ile Ty czasu spędzasz w ogrodzie?

Czasu sporo spędzam w ogrodzie, ale to już chyba uzależnienie Dzięki za pochwały
Kondzio 14:39, 22 lip 2015

Margarete napisał(a)
Świetnie ci to wyszło, to znaczy wam to wyszło...widać ogrom pracy i zaangazowanie w prace w ogrodzie, do tego kury, pszczoły........ale efekt powala. A pamietam jak nie tak dawno trwała tu u ciebie na wątku zażarta dyskusja czym obsadzic sytrumien, czy dawać tam róże na brzeg czy nie, jak zaaranzować okolice tego "rzygacza" na końcu ogrodu itd...Udało sie Wam to wszystko cudnie zaplanowac i wykonać. Gratuluję - warto było

Piszesz, jakby ogród już był skończony, a my w nim ciągle coś zmieniamy. Wczoraj zmieniałem rabatę przy domu... i są już kolejne plany Dzięki za pochwały
Kondzio 14:40, 22 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Nie wytrzymałam zaglądam... ale to nie na szybkie oglądanie.. do wieczorka..
W masie siła... i urok... i nie trzeba jeździć do Anglii.. wystarczy do Ciebie Może przyjadę.. tak układam robotę by zajechać służbowo.. ale to tak na 50%..

Liczę na wzrost do 100%
Kondzio 14:44, 22 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
A ja właśnie na złość wypowiem się, że pięknie urządzony i wszystko bujnie rośnie strasznie spodobała mi się "umywaleczka" - super pomysł no i piękna jest. Intryguje mnie jak umocowałeś drzwi, żeby się na wietrzysku nie kładły, ale to już będę oglądać niedługo. Nowa ławeczka przepiękna, gdzieś Ty taka zdobył? Czekam na decyzję i podaj godzinę.

Dzięki za pochwały, drzwi są solidnie umocowane, na ok.1 metr w głąb na cementowej zaprawie osadzone jest framuga a na niej drzwi, ostatnią silną burzę wytrzymały nienaruszone. Ławeczka to ostatni zakup z wyjazdu, szczegóły podam na miejscu, co by lokowania produktu nie uprawiać, godzinę wysyłam na pw
sylwia_slomc... 14:59, 22 lip 2015

To jeszcze mi o swoich chciejstwach ogrodowych napisz na priv