Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 07:59, 28 paź 2015

Gardenarium napisał(a)
U mnie też mało kto pisze, a odsłon mam bardzo dużo. I jakoś nie zamierzam zamykać wątku. To mój ogrodowy pamiętnik, choćby był tylko dla mnie i dla przyszłych pokoleń - niech sobie będzie Zamykanie nic nie da, każdy zajrzy a nic nie będzie mógł napisać.

Zobacz ile masz obecnie odsłon i zobacz na kilka dni po wrzuceniu fotek, czy za miesiąc. U mnie też mało kto wpisuje, bo ja u nikogo prawie nie piszę, ale zaglądam, czytam, podziwiam...Ty np. już dawno u mnie nie byłeś, choć kiedyś bywałeś i wiesz co było... i jakoś nie mam o to pretensji, a ja bywam, jak wrzucasz zdjęcia i podziwiam twój rozwój ogrodniczy. Pozdrawiam i o nic nie proszę

Obecny licznik odsłon 277178.
Danusiu oj bywam ale nie mam czasu sie wpisywać hi hi hi Oglądam jak stroisz pieknie taras z wizyta u Serbka. Jak wstawiłaś zdjecia z ogrodu miedzy innymi pięknych foteli ażórowych, co robisz aktualnie w ogrodzie i co masz do zrobienia te lubię najbardziej bo podnoszę sie na duchu ze jak ty nie wyrabiasz to ja tez moge hi hi hi Wiec zawsze jestem na bieżąco hi hi hi
Kondzio 08:07, 28 paź 2015

Ogrodowy_Kalejdoskop napisał(a)
Wątek zamknięcia wraca jak bumerang, już kiedyś o tym było Powody co prawda inne ale efekt byłby ten sam, żal. Twój wątek, jak i kilka innych, typowo "zdjęciowo-ogordowych" przeglądam już nie wiem od kiedy W dużym stopniu są inspiracją ale z umiarem by w ogrodzie nie zabrakło też mnie Jak zdążyłem zauważyć na Ogrodowisku są wątki konwersacyjne i typowo "zdjęciowo-ogordowe" do których z pewnością zalicza się Wasz No cóż każdy lubi coś innego Być może mniej osób pisze ale na pewno nie znaczy to, że mniej ogląda czego jestem sam przykładem I to nie jest kwestia braku czasu tylko niekiedy wystarczy tylko oglądanie. Czy tego samego? Pewnie bedąc codziennie w ogrodzie macie takie wrażenie ale dla pozostałych za komputera na pewno nie. Powoli dojrzewam do tego żeby na wiosnę pokazać nasze dzieło ekspertom , a tu takie wieści Jeśli jest taka potrzeba to trzeba będzie codzień coś wpisać Pozdrawiam
hi hi hi hi Pokazuj pokazuj bede czekać na twój watek No niestety wraca ten temat jak bumerang powody sa inne , ale jak jest zainteresowanie to zostawię watek otwarty . Obiecuje ze juz nigdy ten temat nie wruci
Kondzio 08:08, 28 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Rozważ zamknięcie wątku Wiadomo, że nic na siłę, ale myślę, że wiele osób odwiedza wątek, ale nie wszyscy ślad zostawiają. Nawet jak dużych zmian nie będziecie wprowadzać to ogród będzie się zmieniał... dojrzewał.... Rośliny rosną, jedne wypierają drugie... Chciałabym móc to zobaczyć chcociaż raz w miesiącu
jak bede miał czas to i obiecuje ze bedziesz mieć taka możliwość
Kondzio 08:10, 28 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kondzio jak zamkniesz wątek to tak jakbyś dziecku najpierw dał lizaka, a potem odebrał. Wasz ogród był jednym z pierwszych w których się zakochałam.
Powiedz, że to tylko chandra jesienna cię dopadła
e naszczeście juz dawno nie mam chandry hi hi hi
Kondzio 08:11, 28 paź 2015

eee_taam napisał(a)

To forum ogrodnicze ....w niektórych wątkach odnoszę wrażenie, że to "plotkowisko" - bo to najbardziej zabiera czas którego wszystkim brakuje

a fotki ogrodu ...to trzeba światu pokazywać...do znudzenia!!!
oj e tam uwielbiam ciebie
08:40, 28 paź 2015
taaaaaaaaak
Gardenarium 08:55, 28 paź 2015

Kondzio napisał(a)
Danusiu oj bywam ale nie mam czasu sie wpisywać hi hi hi Oglądam jak stroisz pieknie taras z wizyta u Serbka. Jak wstawiłaś zdjecia z ogrodu miedzy innymi pięknych foteli ażórowych, co robisz aktualnie w ogrodzie i co masz do zrobienia te lubię najbardziej bo podnoszę sie na duchu ze jak ty nie wyrabiasz to ja tez moge hi hi hi Wiec zawsze jestem na bieżąco hi hi hi

Aha, no to jesteśmy w podobnej sytuacji
Powiem tak: mnie Twój ogród uszczęśliwia i to nie jest pusty frazes tylko prawda. Jest mi potrzebny do patrzenia i zdjęcia też mi potrzebne.

Instagram Ogrodowiska
Kindzia 10:19, 28 paź 2015

A ja uważam, że te rozmówki nie ogrodowe spełniają bardzo ważną rolę...pewnie bez tego nie byłabym na żadnym spotkaniu ogrodowiskowym!!!

Kondziula, prawda?
sylwia_slomc... 10:26, 28 paź 2015

Kindzia napisał(a)
A ja uważam, że te rozmówki nie ogrodowe spełniają bardzo ważną rolę...pewnie bez tego nie byłabym na żadnym spotkaniu ogrodowiskowym!!!

Kondziula, prawda?

I działają jak terapia u psychoanalityka na chandrę tez dobre, Cudnych ludzi się poznaje z tymi samymi zainteresowaniami, a jeszcze od gapić coś można .....jak ktoś umie
A ogrody to świadectwo, że wielu ludzi marzy o raju na ziemi .....i niektórym udaje się go stworzyć Kondzio Wasz ogród to taki mały/ duży raj
AsiaK_Z 10:32, 28 paź 2015

Cześć Kondziu! Całe wieki mnie u Ciebie nie było. Dzisiaj wpadam, a tu taka informacja, że wątek chcesz zamykać? Kondziu, proszę Cię Zdjęcia z ogrodu, choć byłyby milion razy pozazywane, zawsze cieszą oko. A jeszcze jakaś inspiracja dla innych się znajdzie.
Pozdrawiam serdecznie