Danusiu oj bywam ale nie mam czasu sie wpisywać hi hi hi Oglądam jak stroisz pieknie taras z wizyta u Serbka. Jak wstawiłaś zdjecia z ogrodu miedzy innymi pięknych foteli ażórowych, co robisz aktualnie w ogrodzie i co masz do zrobienia te lubię najbardziej bo podnoszę sie na duchu ze jak ty nie wyrabiasz to ja tez moge hi hi hi Wiec zawsze jestem na bieżąco hi hi hi
hi hi hi hi Pokazuj pokazuj bede czekać na twój watek No niestety wraca ten temat jak bumerang powody sa inne , ale jak jest zainteresowanie to zostawię watek otwarty . Obiecuje ze juz nigdy ten temat nie wruci
Aha, no to jesteśmy w podobnej sytuacji
Powiem tak: mnie Twój ogród uszczęśliwia i to nie jest pusty frazes tylko prawda. Jest mi potrzebny do patrzenia i zdjęcia też mi potrzebne.
I działają jak terapia u psychoanalityka na chandrę tez dobre, Cudnych ludzi się poznaje z tymi samymi zainteresowaniami, a jeszcze od gapić coś można .....jak ktoś umie
A ogrody to świadectwo, że wielu ludzi marzy o raju na ziemi .....i niektórym udaje się go stworzyć Kondzio Wasz ogród to taki mały/ duży raj
Cześć Kondziu! Całe wieki mnie u Ciebie nie było. Dzisiaj wpadam, a tu taka informacja, że wątek chcesz zamykać? Kondziu, proszę Cię Zdjęcia z ogrodu, choć byłyby milion razy pozazywane, zawsze cieszą oko. A jeszcze jakaś inspiracja dla innych się znajdzie.
Pozdrawiam serdecznie