Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 11:07, 29 paź 2015

laurowisnia napisał(a)
Poruszenie na Twoim wątku, napiszę, że fotki również oglądam, podobają mi się, masz co pokazać, ciągle jest coś nowego, sam piszesz, że dużo dosadzasz więc znowu się coś zmieni.
Z pszczółkami miałeś problem ale pomyśl, teraz może czas miodek pitny nastawić. Pozdrowienia dla Was.
dzięki no wlasnie nie zabrałem pszółkom miodu i tu byłe mój błąd niestety ale mam nadzieje ze bedzie w następnym roku
laurowisnia 11:18, 29 paź 2015

Więc nie tak łatwo być pszczelarzem, a masz jakiegoś fachowca do pomocy?
Kondzio 11:25, 29 paź 2015

laurowisnia napisał(a)
Więc nie tak łatwo być pszczelarzem, a masz jakiegoś fachowca do pomocy?
No niestety nie łatwo : ) tak teraz mam fajne małżeństwo ale było juz za puźno na pewne zmiany, zrobiliśmy wszystko by dobrze przezimowały okaże sie dopiero po zimie
laurowisnia 12:18, 29 paź 2015

Czekamy więc na Twoje pszczółki co pokażą na wiosnę.
Kondzio 13:38, 29 paź 2015

laurowisnia napisał(a)
Czekamy więc na Twoje pszczółki co pokażą na wiosnę.
Basilikum 18:26, 29 paź 2015

ja mialam okazje przypadkowo w trakcie mojej wycieczki letniej do Frankonii byc za zebraniu pszczelarzy i wiem, ze to nie latwy kawalek chleba. No i na pozegnanie uzadlia mnie pszczola wiec plany pasiekowe padly w powijakach
Kondzio 18:55, 29 paź 2015

Basilikum napisał(a)
ja mialam okazje przypadkowo w trakcie mojej wycieczki letniej do Frankonii byc za zebraniu pszczelarzy i wiem, ze to nie latwy kawalek chleba. No i na pozegnanie uzadlia mnie pszczola wiec plany pasiekowe padly w powijakach
Ja nie wyobrażam sobie teraz życia bez pszczół Lubie sobie położyć głowę przy astrach i słuchać pszczół czuję się jak bym miał głowę w ulu Ja pszczoły hoduję tylko i wyłącznie hobbystycznie nie zarobkowo Mnie już sporo pszczół pogryzło miałem ze dwadzieścia ukąszeń w głowę bo wpadły mi pod kapelusz z mojej głupoty Fryzjerka mi powiedziała że zagęściły mi się włosy hi hi hi Na szczęście nie jestem uczulony
Basilikum 19:36, 29 paź 2015

No ja mam inne zwierzaki wiec pszczol u nie nie bedzie
U Ciebie swietnie wygladaja te ule w ogrodzie
Pszczelarnia 20:21, 29 paź 2015

Kondzio napisał(a)
Ja nie wyobrażam sobie teraz życia bez pszczół Lubie sobie położyć głowę przy astrach i słuchać pszczół czuję się jak bym miał głowę w ulu Ja pszczoły hoduję tylko i wyłącznie hobbystycznie nie zarobkowo Mnie już sporo pszczół pogryzło miałem ze dwadzieścia ukąszeń w głowę bo wpadły mi pod kapelusz z mojej głupoty Fryzjerka mi powiedziała że zagęściły mi się włosy hi hi hi Na szczęście nie jestem uczulony

Konrad miło się to czyta.
Kondzio 20:39, 29 paź 2015

Basilikum napisał(a)
No ja mam inne zwierzaki wiec pszczol u nie nie bedzie
U Ciebie swietnie wygladaja te ule w ogrodzie
Ja też mam inne zwierzęta prócz pszczół Cieszę się że ci się podobają