Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 22:12, 29 paź 2015

Basilikum napisał(a)
a piorka jak najbardziej pasuja do bukietow
moje przepiorki wlasnie zgubily cala mase piorek. Troche pozbieralam.
musze pomyśleć
Madzenka 23:13, 29 paź 2015

Kondzio masz wspaniały ogród i Twoja i A zasługą jest to jak sie przepieknie przeobraził. Dlatego zmartwiło mnie to ze zawiesiłeś swoj watek na O. Jestem na innych forach bo czytam interesujące mnie tematy i wiem że sporo osób ma watki w innych miejscach. Ja mam watek tylko na O poniewaz bardzo lubie tę społeczność i nie mam tak duzo czasu aby prowadzić watek w i nym miejscu. Ale kazde forum ma to do siebie, ze gdy znikamy na pewien czas mamy coraz mniej odwiedzin. Dlatego pokazuj nam ogród stale a my będziemy się zachwycac i wpierać Cię.

Pozdrawiam Afle
Kondzio 09:17, 30 paź 2015

Madzenka napisał(a)
Kondzio masz wspaniały ogród i Twoja i A zasługą jest to jak sie przepieknie przeobraził. Dlatego zmartwiło mnie to ze zawiesiłeś swoj watek na O. Jestem na innych forach bo czytam interesujące mnie tematy i wiem że sporo osób ma watki w innych miejscach. Ja mam watek tylko na O poniewaz bardzo lubie tę społeczność i nie mam tak duzo czasu aby prowadzić watek w i nym miejscu. Ale kazde forum ma to do siebie, ze gdy znikamy na pewien czas mamy coraz mniej odwiedzin. Dlatego pokazuj nam ogród stale a my będziemy się zachwycac i wpierać Cię.

Pozdrawiam Afle
Oj Marzenko Marzenko ja nie zawiesiłem swojego wątku dla tego że szukałem innego forum lub sie nie wyrabiałem. Poprostu przerosła mnie awantura na forum ale o tym nie bede pisał i problemy z brakiem pracy. Musiałem sie do tego przyzwyczaić, poszukać sobie zajęcia by o tym nie myśleć i innymi problemami ktore nie bede wypisywał na forum. Na FO założyłem swój watek bo był tam jeden z najwiekszych informacji na temat róż i jest watek sprzedażowy w którym chciałem kupować rarytasy a w przyszłości sprzedawać nadwyżki. Ale z tym forum nie chce mieć nic wspólnego wiesz z jakiego powodu nie bede tutaj sie wywnętrzać Ja tez lubie osoby ktore sa na O dlatego prowadzę tutaj watek i na Oazie bo tam tez mam znajomych i informacje których tutaj nie ma. Teraz chciałem zrezygnować bo ile mozna pokazywać te same miejsca wkółko. Nie wyrabiam bo musze sie uczyć o pszczołach bo przez moj brak wiedzy nie było by juz moich pszczół i jeszcze wszystko sie okaże po zimie i chciałem zakończyć wkoncu sezon ogrodniczy i tyle
Katkak 09:54, 30 paź 2015

Kondzio napisał(a)
Oj Marzenko Marzenko ja nie zawiesiłem swojego wątku dla tego że szukałem innego forum lub sie nie wyrabiałem. Poprostu przerosła mnie awantura na forum ale o tym nie bede pisał i problemy z brakiem pracy troche sie do tego przyzwyczaiłem znalaczełem szukać sobie zajęcia by o tym nie myśleć i innymi problemami ktore nie bede wypisywał na forum. Na FO założyłem swój watek bo był tam jeden z najwiekszych informacji na temat róż i jest watek sprzedażowy w którym chciałem kupować rarytasy a w przyszłości sprzedawać nadwyżki. Ale z tym forum nie chce mieć nic wspólnego wiesz z jakiego powodu nie bede tutaj sie wywnętrzać Ja tez lubie osoby ktore sa na O dlatego prowadzę tutaj watek i na Oazie bo tam tez mam znajomych i informacje których tutaj nie ma. Teraz chciałem zrezygnować bo ile mozna pokazywać te same miejsca wkółko. Nie wyrabiam bo musze sie uczyć o pszczołach bo przez moj brak wiedzy nie było by juz moich pszczół i jeszcze wszystko sie okaże po zimie i chciałem zakończyć wkoncu sezon ogrodniczy i tyle

O masz, a myślałam, że na takich forach sami pacyfiści , a tu awantura... Nieładnie .
Kondzio pokazuj jak najczęściej ten Wasz niesamowity ogród, bo to perełka nad perełkami. Pozdrawiam .
katiaxx 14:19, 30 paź 2015

ja nie wiem o co chodzi z awanturami i innymi wątkami bo nawet tu bywam niewiele a do powiedzenia w kwestii ogrodu mam jeszcze mniej ale chciałam się czepić pszczół - choć muszę też nadmienić że widziałam fotki i ogród jest dojrzały i piękny .

Co do pszczół - podziwiam i lubię ludzi którzy kochają pszczoły - ja nic o nich nie wiem, korciło mnie czasem żeby mieć ul ale eM jest uczulony. W tym roku posadziłam przy tarasie werbenę i zlatywały się do niej różne elementa i uwielbiam ich dźwięk, to niskie, basowe brzęczenie, jest w tym coś atawistycznego i mega uspakajającego. Jakiś czas temu czytałam artykuł gdzie sąd nakazał właścicielowi zagazować 20 uli bo pszczoły przeszkadzały letnikom, uważam że to skandal.

Trzymam kciuki za przezimowanie Twoich pszczół

ps . pytanie laika ; czy jeden ul równa się jedna królowa ?

Czy przeglądając Twój cały wątek znajdę zdjęcia ulowego życia od środka ?
Kondzio 16:55, 30 paź 2015

Katkak napisał(a)

O masz, a myślałam, że na takich forach sami pacyfiści , a tu awantura... Nieładnie .
Kondzio pokazuj jak najczęściej ten Wasz niesamowity ogród, bo to perełka nad perełkami. Pozdrawiam .
No tak bywa wejdź na FO to się przekonasz jakie może być forum ogrodnicze i jacy mogą być ludzie To forum powinno być zamknięte za poglądy ale już będzie na topie
Kondzio 17:05, 30 paź 2015

katiaxx napisał(a)
ja nie wiem o co chodzi z awanturami i innymi wątkami bo nawet tu bywam niewiele a do powiedzenia w kwestii ogrodu mam jeszcze mniej ale chciałam się czepić pszczół - choć muszę też nadmienić że widziałam fotki i ogród jest dojrzały i piękny .

Co do pszczół - podziwiam i lubię ludzi którzy kochają pszczoły - ja nic o nich nie wiem, korciło mnie czasem żeby mieć ul ale eM jest uczulony. W tym roku posadziłam przy tarasie werbenę i zlatywały się do niej różne elementa i uwielbiam ich dźwięk, to niskie, basowe brzęczenie, jest w tym coś atawistycznego i mega uspakajającego. Jakiś czas temu czytałam artykuł gdzie sąd nakazał właścicielowi zagazować 20 uli bo pszczoły przeszkadzały letnikom, uważam że to skandal.

Trzymam kciuki za przezimowanie Twoich pszczół

ps . pytanie laika ; czy jeden ul równa się jedna królowa ?

Czy przeglądając Twój cały wątek znajdę zdjęcia ulowego życia od środka ?
Dziękuje Już nie będę pisał nic poza tematami ogrodniczymi Ja też ten artykuł czytałem ale jeszcze ta sprawa się nie skończyła na szczęście Normalnie w jednym ulu jest jedna rodzina pszczela z jedna matką, ale zdarzają się ule z dwiema rodzinami a więc z dwiema matkami
popcorn 17:12, 30 paź 2015

Ale zwierzyniec! a perliczki to się je? Bo chyba nie na jajka? pozdrawiam
Basilikum 17:46, 30 paź 2015

nie na jajka tylko - dla jaj hihi
Kondzio 17:49, 30 paź 2015

popcorn napisał(a)
Ale zwierzyniec! a perliczki to się je? Bo chyba nie na jajka? pozdrawiam
Ja mam perliczki dla jajek. Ja moich przyjaciół nie jem