Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

07:40, 19 sie 2016
w odniesieniu do "milionów innych" - wychodzi na to że ogród w internetach,tv czy gazetach jest niczym celebryta ....niby go widzisz a nie możesz dotknąć, niby go znasz a on nie wie o twoim istnieniu.

dużo szczęścia maja ci co mogli i będą mogli ten ogród oglądać w realu, po trawie pochodzić , zapachami się podelektować itp.

i tu należy się podziękowanie dla chłopaków że są tak mili że chętnie tez pokazują ogród "na żywo" zapraszając do niego gości
Pszczelarnia 10:31, 19 sie 2016

Jak spożywacie pasternak?
margaretka3 11:32, 19 sie 2016

Pszczółko, żeby się nie rozpisywać,zobacz pod tym linkiem
http://www.ogrodyewy.pl/pasternak-test-smaku/
agata19762 11:39, 19 sie 2016

Gardenarium napisał(a)
Wasz ogród jest na Ogrodowisku i zapewniam że miliony "innych" już go zobaczyło, albowiem odbiór na Ogrodowisku jest dużo większy niż nakład a raczej sprzedaż Magnolii

Ale miło jest mieć publikację.

Też tak myślę

Pozdrawiam Was!!! Cieplutko
agata19762 11:43, 19 sie 2016

Kondziu dawno nie byłam u Was
Jestem pozytywnie zaskoczona. Pięknie się
wszystko rozrosło. Dodatki cudowne !!!

Pozdrawiam
renatamama3 11:53, 19 sie 2016

Kondziu ,cały czas podglądam ,ogród masz cudny .
sylwia_slomc... 12:30, 19 sie 2016

eee_taam napisał(a)
w odniesieniu do "milionów innych" - wychodzi na to że ogród w internetach,tv czy gazetach jest niczym celebryta ....niby go widzisz a nie możesz dotknąć, niby go znasz a on nie wie o twoim istnieniu.

dużo szczęścia maja ci co mogli i będą mogli ten ogród oglądać w realu, po trawie pochodzić , zapachami się podelektować itp.

i tu należy się podziękowanie dla chłopaków że są tak mili że chętnie tez pokazują ogród "na żywo" zapraszając do niego gości

Podpisuję się obedwiema rencami hej
dajana 14:13, 19 sie 2016

No widzisz Konradzie ile miłych słów każdego dnia słyszysz od kobitek Nie chce się po nikim powtarzać , dlatego cichaczem podziwiam wasz ogród ,nawet w biegu do was wpadam Dziękuję za wizytę to było bardzo miłe z twej strony .Czytam, choć pobieżnie o pasternaku. Wielu z was nawet nie wie że kupuje go w sklepie jako pietruszkę czy to naciową czy w korzeniu Szczególnie wiosną pietruszki nie uświadczysz to jest właśnie pasternak co sprzedają w sklepach warzywnych .Ja go potrafię odróżnić z wyglądu .Lubię pasternak choć do rosołu się nie nadaje, zbyt słodki natka z niego na wszystko, tylko nie do rosołu. Pasternak zawsze zachwalała moja babcia no i mama, warto go mieć w ogrodzie .Lubi podłoże takie jak marchew czyli niezbyt zasobne Zawsze zostawiam dwa zagonki jesienią bez obornika ,czym uboższa ziemia tym lepsza marchew i pasternak .Wkładam do ziemi korzeń tak samo jak korzeń pietruszki i mam dwa rodzaje naci na kanapki na cały sezon .Zasianą pietruszkę natomiast mam dwa lata bez wyciągania z ziemi na zimę .Pasternaku jeszcze nie siałam .Pozdrowienia dla ciebie i Andrzeja
Kondzio 14:19, 19 sie 2016

Gardenarium napisał(a)
Wasz ogród jest na Ogrodowisku i zapewniam że miliony "innych" już go zobaczyło, albowiem odbiór na Ogrodowisku jest dużo większy niż nakład a raczej sprzedaż Magnolii

Ale miło jest mieć publikację.

Kondzio 14:27, 19 sie 2016

Ewa777 napisał(a)
Dziś kupiłam Magnolię i przeczytałam artykuł o Waszym ogrodzie Szkoda, że nie było zdjęć z Waszym warzywnikiem. Bardzo lubię to miejsce

Już nie wystarczyło miejsca na zdjęcia warzywnika