Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

asica 21:46, 28 maj 2017

Kondziu piękna rabata bylinowa. Mi się bylinówka nie udaje. Zrezygnowałam z niej.
Kondzio 21:51, 28 maj 2017

asica napisał(a)
Kondziu piękna rabata bylinowa. Mi się bylinówka nie udaje. Zrezygnowałam z niej.

Niesłusznie, trzeba wciąż próbować, aż osiągnie się swój cel. My kilka razy w roku robimy zmiany, żeby kompozycja roślin nam odpowiadała.
Bogdzia 21:56, 28 maj 2017

Zauroczyły mnie polne kwiatki żółte jaskry i fioletowe firletki , cudnie wyglądaja miedzy ,,ogrodowymi" roslinkami.
Kondzio 22:05, 28 maj 2017

Bogdzia napisał(a)
Zauroczyły mnie polne kwiatki żółte jaskry i fioletowe firletki , cudnie wyglądaja miedzy ,,ogrodowymi" roslinkami.

Jaskry nasz też zaskoczyły i dlatego je zostawiliśmy, przynajmniej na czas kwitnienia orlików. Firletkę poszarpaną konsekwentnie trzymamy w ogrodzie, bo ją uwielbiamy
22:12, 28 maj 2017
Kondzio napisał(a)

Niesłusznie, trzeba wciąż próbować, aż osiągnie się swój cel. My kilka razy w roku robimy zmiany, żeby kompozycja roślin nam odpowiadała.

a myślałam ze tylko ja nic innego w ogrodzie nie robie tylko ciagłe przesadzanki-wyplewianki juz chyba mam to w papierach wpisane

22:13, 28 maj 2017
ogród przygotowany perfekcyjnie na lato

ale wpatruje sie w fotki wypatruje czosnków ...bo przymominam sobie rok w ktorym sadziłes duzo czosnkow ..i powinny sie namnozyć ...ale gdzieś znikły te ilości
sylwia_slomc... 23:15, 28 maj 2017

Kondzio napisał(a)

Niestety nie udało nam się pojechać do Pisarzowic, ale może w czerwcu uda nam się spotkać

Może się spotkacie u Nas
sylwia_slomc... 23:15, 28 maj 2017

Kondzio napisał(a)

No jest i zaraz wstawi dzisiejsze zdjęcia

Kasiek 23:19, 28 maj 2017

Kondziu Gdzie to Twoje niezadowolenie, ja nie widze, widze za to piekny ogrod i ladne fotki
sylwia_slomc... 23:26, 28 maj 2017

Ale sekwoja już wieeelka Ja czosnki widziałam pod balkonem i bardzo mi się tam podobały. Piękne kolorki azalii Zastanawiam się jak opanowujecie czyśćca wełnistego, że w trawnik i w głąb rabaty się nie rozłazi?
Fotki śliczne Brakło mi natomiast białych zasłon w altance
Na naparstnicowy szał musicie przyjechać niebawem