Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 20:43, 04 cze 2018

Iwonka napisał(a)
Wiedziałam, że to dzisiaj i zapomniałam Ale podobno jutro rano powtórka, zaraz się upewnię gdzie. Obejrzałam ostatnie zdjęcia, piękny macie ten ogród!!! Zakątek z kącikiem na zlew i drzwiami obłędny! Pozdrawiam Poznaliśmy się w piątek u Sylwii na Ranczo

Witaj Iwonko. Bardzo miło było poznać Cię nie tylko wirtualnie. Odcinek jest już w sieci na TVN Meteo.
Kondzio 20:48, 04 cze 2018

Bogdzia napisał(a)
Gratulacje , ładnie pokazali ogród , fakt ze było co pokazywac, jednak niezapomniane wrazenia sa gdy sie jest w tym ogrodzie.Pozdrówka.

Bogdziu to prawda. My byliśmy tymi szczęściarzami, że widzieliśmy Twój ogród w lepszej odsłonie niż ekipa Mai i to wrażenie pozostanie na zawsze Z drugiej strony ogród, który Ty widziałaś zmienił się bardzo. W tym roku rabaty też już będą inne niż w Mai. Zmieniły się nasadzenia, przybyło astrów, floksów. Zapraszamy Cię serdecznie
Kondzio 20:50, 04 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
O jak w necie jest to i ja wieczorkiem obejrzę ciekawa jestem Waszego zdania o tym jak ogród pokazali, zadowoleni jesteście? Na pewno tak

Tak Sylwia jesteśmy zadowoleni Baliśmy się jak my wypadniemy, bo ogród tak czy inaczej wybroni się sam.
Kondzio 20:56, 04 cze 2018

Gabriela napisał(a)
To był jeden z lepszych odcinków programu, wielkie gratulacje od nas, czyli mnie i małżonka, bo oglądaliśmy rano komisyjnie. Obaj wypadliście świetnie w programie, a ogród - znakomicie.
Porównanie z Great Dixter to nie był pusty komplement, bo długa rabata mogłaby być równie dobrze właśnie w tym ogrodzie. Sama Was namawiałam parę lat temu na prostowanie, czyli na strzał w dziesiątkę.
Link do programu dodaję sobie w zakładce "ulubione".
Jedyny "minus", to pominięcie ogrodu jesiennego, te parę ujęć z kilkoma astrami powoduje niedosyt.
Pozdrawiam.

Wielkie dzięki dla Ciebie i męża. Oczywiście pamiętamy Twój zdecydowany głos za wyprostowaniem ścieżki Były to pierwsze słowa jak zobaczyłaś bylinówkę, podobnie jak usunięcie wrzosowisk
Odnośnie ogrodu jesiennego, masz rację, bo jesień jest naszą ulubioną porą w ogrodzie. Program ma jednak swoje ramy czasowe, a Maja była w lipcu, nie we wrześniu, więc tu musiała powstać zasadnicza część programu.
Ten niedosyt można naprawić osobistą wizytą w jesiennym ogrodzie. Zapraszamy więc na jesienną wizytację Kondziowego
Kondzio 20:57, 04 cze 2018

Anusia napisał(a)
Długo wyczekiwany odcinek. Jednak miałam nosa, że emisja tuż, tuż.
Moje gratulacje!!

Dzięki!
Kondzio 21:00, 04 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Widziałam Super nagranie, kamera Was nie stresowała wcale, no może Kondzio parę razy mocno pilnował języka Ja sobie w myśli dopowiadałam co miałeś na myśli właśnie Ale ja też pilnowałam, bo by mnie wypikali Ogród prezentuje się znakomicie, mam niedosyt przed ogródka bo tam cudne hortki przecież są.
Wartość merytoryczna odcinka bardzo bogata Nic dziwnego w tym nie ma bo wiedzę na temat roślin i doświadczenie macie ogromne
Gratulujemy pokazali jeden z najpiękniejszych ogrodów bylinowych w Polsce jakie znajdują się w rękach prywatnych
Super i bardzo się cieszę, że się zdecydowaliście na nagrania Duża strata by była nie zobaczyć Waszego ogrodu medialnie
Żal, że astry nie kwitły jeszcze w pełni no i nie pokazali przebarwień traw, brzóz i sumaków, ale za krótki mają czas antenowy niestety

Sylwia bardzo nam miło. Hortensje ogrodowe i wtedy rzeczywiście pięknie kwitły, ale czas raz jeszcze. kilkunastu godzin nagrań, trzeba wybrać esencję, a ona naszym zdaniem została oddana.
Kondzio 21:01, 04 cze 2018

MariaJ napisał(a)
Witam
Jestem na forum bardzo krótko. Oglądałam Twój ogród dzisiaj w Mai, jest cudowny. Dużo kwiatów, piękne kompozycje. Zapraszam do swojego ogrodu.

Bardzo dziękuję
Kondzio 21:03, 04 cze 2018

an_tre napisał(a)
I ja należę do grona szczęśliwców oglądając rano wasz ogród widziany oczami Mai, pięknie i nietuzinkowo.
Zostawiam pozdrowienia

Dziękujemy bardzo i my również pozdrawiamy
Kondzio 21:04, 04 cze 2018

wojtas2101 napisał(a)
Super odcinek, dzięki. Pozdrawiam

To my dziękujemy...
Kondzio 21:04, 04 cze 2018

chelll napisał(a)
Mistrzostwo świata Gratuluję!

Dziękujemy