a co do odopr to tak sobie pomyslalam, ze Maja troche miala racje, jakos w tym miejscu nie pasowaly mi, chociaz ja uwazam je za szalenie praktyczne i nie zamienie na leszczyne
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
a czekaj to ja dziekuje jeszcze zapomnialam napisac, ze po obejrzenniu programu moj zmeczony Emus wylazl wczoraj do ogrodu zaplanowal altane ustawil mi ta balie, na ktora miales pomysl by z niej oczko wodne zrobic (fotki u mnie) i bedziemy ciagnac to podwyzszona rabate do grilla a miejsce wypoczynkowo biesiadne bedzie po drugiej stronie tegoz.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
I tym sposobem Kondzio ... przyłożył się do poprawy Twego ogrodu I do poprawy męża, ale z tym różnie bywa. Konrad słyszał u mnie co się może stać jak nieumny chłop ostanowi pomóc .. Wszystkie jeżówki wypielone z rabaty.. a jaki dumny chłop był.. Oczywiście to nie mój chłop tylko u znajomych
moj Chlop w sumie calkiem poprawiony, tylko on poprostu czasu nie ma bidulek. Wiec musze takie zrywy i luki wykorzystywac z checiami duzo lepiej jest plany mamy ale od teraz skrocil czas pracy i kazda srode a wona wiec i dla ogrodu cos skapnie z tego czasu