Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 21:24, 04 cze 2018

Basilikum napisał(a)
i my ogladnelismy, nawet musielismy stop klatki robic, bo Emusiwi co chwile musialam tlumaczyc i pokazywac paluchem bardzo nam sie wlasne te ujecia z lotu ptaka podobaly. Szczegolnie w porownaniu z okolicznymi "ogrodami"

No i jak sie kogos zna osobiscie to sie ma inne podejscie do programu i ogrodu. Zrozumialam lepiej kilka zdan ktore powiedzieliscie u nas w ogrodzie
wszystko mnie oczarowalo, choc przeciez ogrod wasz znam z forum ale jeszcze raz zostalam porwana w kraine bajki Na pewno obejrze jeszze raz, musze spisac nazwy niektrych roslin i detalom sie przygladnac.

Oczywiscie powtorze poprzednie wpisy bylo za krotko i za mao jesieni.

Lece jaja zbierac i karmic nasza butelkowa owieczke. Mamy 18 maluchow

Dzięki wielkie. Jak będziesz chciała pytać o rośliny, pisz śmiało wszystkie nazwy Ci podamy. Podziwiam Was za ten ogrom pracy. Pozdrowienia dla M.
Basilikum 21:24, 04 cze 2018

a co do odopr to tak sobie pomyslalam, ze Maja troche miala racje, jakos w tym miejscu nie pasowaly mi, chociaz ja uwazam je za szalenie praktyczne i nie zamienie na leszczyne
Kondzio 21:25, 04 cze 2018

Basilikum napisał(a)
a co do odopr to tak sobie pomyslalam, ze Maja troche miala racje, jakos w tym miejscu nie pasowaly mi, chociaz ja uwazam je za szalenie praktyczne i nie zamienie na leszczyne

Tak miała rację
Basilikum 21:26, 04 cze 2018

Kondzio napisał(a)

Dzięki wielkie. Jak będziesz chciała pytać o rośliny, pisz śmiało wszystkie nazwy Ci podamy. Podziwiam Was za ten ogrom pracy. Pozdrowienia dla M.

a czekaj to ja dziekuje jeszcze zapomnialam napisac, ze po obejrzenniu programu moj zmeczony Emus wylazl wczoraj do ogrodu zaplanowal altane ustawil mi ta balie, na ktora miales pomysl by z niej oczko wodne zrobic (fotki u mnie) i bedziemy ciagnac to podwyzszona rabate do grilla a miejsce wypoczynkowo biesiadne bedzie po drugiej stronie tegoz.
Mala_Mi 21:44, 04 cze 2018

Basilikum napisał(a)

a czekaj to ja dziekuje jeszcze zapomnialam napisac, ze po obejrzenniu programu moj zmeczony Emus wylazl wczoraj do ogrodu zaplanowal altane ustawil mi ta balie, na ktora miales pomysl by z niej oczko wodne zrobic (fotki u mnie) i bedziemy ciagnac to podwyzszona rabate do grilla a miejsce wypoczynkowo biesiadne bedzie po drugiej stronie tegoz.

I tym sposobem Kondzio ... przyłożył się do poprawy Twego ogrodu I do poprawy męża, ale z tym różnie bywa. Konrad słyszał u mnie co się może stać jak nieumny chłop ostanowi pomóc .. Wszystkie jeżówki wypielone z rabaty.. a jaki dumny chłop był.. Oczywiście to nie mój chłop tylko u znajomych
Basilikum 21:47, 04 cze 2018

moj Chlop w sumie calkiem poprawiony, tylko on poprostu czasu nie ma bidulek. Wiec musze takie zrywy i luki wykorzystywac z checiami duzo lepiej jest plany mamy ale od teraz skrocil czas pracy i kazda srode a wona wiec i dla ogrodu cos skapnie z tego czasu
21:50, 04 cze 2018
Kondzio napisał(a)

My do tych podpór mamy ambiwalentny stosunek. Zdecydowanie bardziej pasowałyby do założenia podpory z gałązek brzozy czy leszczyny. Wszystko jest kwestią konwencji...
Za pochwały dziękujemy

a ja bym sobie takie kupiła ..tylko nie wiem gdzie?
sylwia_slomc... 21:51, 04 cze 2018

Bardzo się cieszę, ze Jesteście z odcinka zadowoleni Ogród wspaniały , chłopaki świetne, nie mogło być inaczej
Pszczelarnia 23:32, 04 cze 2018

Ach i och! Po prostu dobry program. Wszystko zostało pokazane i opowiedziane.

To teraz nastanie nowa moda ogrodowa, przycinamy krawędzie w czerwonych butach?

Wprowadzamy nostrzyk i szczeć.

abiko 10:07, 05 cze 2018

Kondzio napisał(a)

Teraz zobaczyłaś Buddę, jak przy nim siedziałaś? Dzięki, najbardziej baliśmy się tego jak ny wypadniemy...

Oj bo była wpatrzona w ciebie
Kiedy wpadniecie...?
dywan rozłoże

edit: nostrzyka mi właśnie brakowało.. i wiem gdzie go dam już