Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Bogdzia 15:53, 03 cze 2018

Gratulacje , ładnie pokazali ogród , fakt ze było co pokazywac, jednak niezapomniane wrazenia sa gdy sie jest w tym ogrodzie.Pozdrówka.
Basilikum 15:53, 03 cze 2018

w necie juz jest, ja wlasnie ogladam
sylwia_slomc... 16:35, 03 cze 2018

O jak w necie jest to i ja wieczorkiem obejrzę ciekawa jestem Waszego zdania o tym jak ogród pokazali, zadowoleni jesteście? Na pewno tak
Gabriela 17:16, 03 cze 2018

To był jeden z lepszych odcinków programu, wielkie gratulacje od nas, czyli mnie i małżonka, bo oglądaliśmy rano komisyjnie. Obaj wypadliście świetnie w programie, a ogród - znakomicie.
Porównanie z Great Dixter to nie był pusty komplement, bo długa rabata mogłaby być równie dobrze właśnie w tym ogrodzie. Sama Was namawiałam parę lat temu na prostowanie, czyli na strzał w dziesiątkę.
Link do programu dodaję sobie w zakładce "ulubione".
Jedyny "minus", to pominięcie ogrodu jesiennego, te parę ujęć z kilkoma astrami powoduje niedosyt.
Pozdrawiam.
Anusia 17:24, 03 cze 2018

Długo wyczekiwany odcinek. Jednak miałam nosa, że emisja tuż, tuż.
Moje gratulacje!!
sylwia_slomc... 19:02, 03 cze 2018

Widziałam Super nagranie, kamera Was nie stresowała wcale, no może Kondzio parę razy mocno pilnował języka Ja sobie w myśli dopowiadałam co miałeś na myśli właśnie Ale ja też pilnowałam, bo by mnie wypikali Ogród prezentuje się znakomicie, mam niedosyt przed ogródka bo tam cudne hortki przecież są.
Wartość merytoryczna odcinka bardzo bogata Nic dziwnego w tym nie ma bo wiedzę na temat roślin i doświadczenie macie ogromne
Gratulujemy pokazali jeden z najpiękniejszych ogrodów bylinowych w Polsce jakie znajdują się w rękach prywatnych
Super i bardzo się cieszę, że się zdecydowaliście na nagrania Duża strata by była nie zobaczyć Waszego ogrodu medialnie
Żal, że astry nie kwitły jeszcze w pełni no i nie pokazali przebarwień traw, brzóz i sumaków, ale za krótki mają czas antenowy niestety
sylwia_slomc... 19:03, 03 cze 2018

Link gdzie można zobaczyć ten cudny ogród jeśli komuś umknęło w TV
https://tvnmeteo.tvn24.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13/odcinki-online,1,1,1,1/zakreceni-w-zielone-odc-676-hgtv-odc-14-seria-2018,1739594.html
MariaJ 19:22, 03 cze 2018

Witam
Jestem na forum bardzo krótko. Oglądałam Twój ogród dzisiaj w Mai, jest cudowny. Dużo kwiatów, piękne kompozycje. Zapraszam do swojego ogrodu.
an_tre 19:56, 03 cze 2018

I ja należę do grona szczęśliwców oglądając rano wasz ogród widziany oczami Mai, pięknie i nietuzinkowo.
Zostawiam pozdrowienia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
wojtas2101 20:04, 03 cze 2018

Super odcinek, dzięki. Pozdrawiam