Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Katkak 09:45, 04 cze 2018

Jeszcze raz wieeelki buziol dla Was i foteczka na pamiątkę, a zrobiliśmy całe dwie .

Mala_Mi 10:42, 04 cze 2018

Ha, ha, ha a my ani jednej
Ogrodowy_Kal... 12:04, 04 cze 2018

Wszystkie nowe odcinki nagrywam, a tym razem w sobotę amnezja mnie dopadła i nie ustawiłem nagrywania . Ale zegar ogrodowy co to ogrodomaniacy mają w sobie przyciągnął mnie w niedzielę przed tv, co prawda nie zdążyłem na początek ale od tego są powtórki.
Znam Wasz ogród dość dobrze, w kilku miejscach był też dla mnie inspiracją do gęstszego upychania roślin
W programie zaskoczył mnie ogród warzywny.
I na przekór prowadzącej powiem, że super podobały mi się w tym ogrodzie te metalowe podpory. To było takie inne, trochę kosmiczne za tymi starymi drzwiami ale może właśnie dlatego dało to lekkości.
Ale to tylko moja opinia.
Kondzio 20:20, 04 cze 2018

Doranma napisał(a)

Też lubię te ujęcia z lotu ptaka, dają mi lepsze wyobrażenie o planie całości, niż taki rysowany

W programie miało to autentycznie sens i czekałem na te zdjęcia, bo nigdy nie widziałem ogrodu z tej perspektywy.
Kondzio 20:21, 04 cze 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Mnie się Wasz ogród bezgranicznie podoba za dynamikę i spektakularność i pasję ogrodniczą.

Pszczółko dziękujemy bardzo, bo kto jak kto, ale Ty wiesz najbardziej co to jest pasja ogrodnicza
Kondzio 20:22, 04 cze 2018

Agania napisał(a)
Super się odbiera Wasz ogród w telewizji...gratuluję i pozdrawiam

Aganiu cieszymy, że Ci się program podobał. Pozdrawiamy Cię serdecznie.
Kondzio 20:23, 04 cze 2018

Wendy79 napisał(a)
Kondziu, z wielką przyjemnością obejrzeliśmy Wasz wspaniały ogród. Cudo! Pozdrawiamy serdecznie Aga z Maćkiem

Dziękujemy i my również Was pozdrawiamy
Kondzio 20:25, 04 cze 2018

marzena_p napisał(a)
Śliczny ogród . Już czekam na jutrzejszą powtórkę .

Dziękujemy, program już można zobaczyć przez Internet.
Kondzio 20:26, 04 cze 2018

Anda napisał(a)
Gratuluje Swietny ogrod pieknie pokazany Program moglby byc dluzszy. Taki ogrod jak Wasz mozna ogladac o wiele dluzej

Dziękujemy, chociaż gdyby program był dłuższy widzowie usnęliby przed telewizorami.
Kondzio 20:29, 04 cze 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Konradzie, Andrzeju, wielkie gratulacje, zarówno ogród, jak i Wy, wypadliście genialnie Macie spektakularny ogród (i nie słodzę, ale piszę szczerą prawdę). Takie ogrody powinny być w puli najpiękniejszych ogrodów polskich "do zwiedzania".

Agnieszko bardzo dziękujemy Nie wiemy czy mamy "spektakularny" ogród, mamy nasz ogród, który kochamy...