Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Iggia 09:12, 23 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
ja się będę nad tym męczyć mam nadzieje, że w przyszłym roku. Dobrze, że jest net to zawsze mozna cos podejrzeć i połączyć

Dominika, ja wczoraj przez 3 godziny oglądałam zdjęcia kuchni i wiem, ze coraz mniej pewna jestem tego co chcę w jakim kolorze to chcę, w jakim stylu chcę, bo nagle to co mi się podobało na zdjęciach wydaje mi się za zimne, a to co mi się nie podobało zaczyna mi się podobać
AnnaCh 09:13, 23 paź 2015

Iggia napisał(a)
Nie jestes jedyna Ania - ja tez nic nie robię - nie mam talentu plastycznego ani cierpliwości
I teraz mam problem, bo muszę wymyślać jak chcę żeby wyglądał mój salon, kuchnia sypialnia. Bo co innego mi się podoba a w czym innym czuje się dobrze

Z moim talentem to tak różnie, coś tam mi nieraz wyjdzie, ale przede wszystkim brak mi cierpliwości Robię jedynie bombki z wstążek metoda karczochową
A co do domu, to muszę się pochwalić, że mój urządziłam, pomalowałam itd... sama Chyba nawet całkiem dobrze wyszło
AnnaCh 09:15, 23 paź 2015

Iggia napisał(a)
Dominika, ja wczoraj przez 3 godziny oglądałam zdjęcia kuchni i wiem, ze coraz mniej pewna jestem tego co chcę w jakim kolorze to chcę, w jakim stylu chcę, bo nagle to co mi się podobało na zdjęciach wydaje mi się za zimne, a to co mi się nie podobało zaczyna mi się podobać

Gdzieś tu na forum widziałam wątek o kuchniach
Ja mam ciemny dół, beżowy blat i górne szafki w limonkowym lakierze
Dominika11 09:19, 23 paź 2015

Iggia napisał(a)

ja mam zrobiony wstepny projekt kuchni i mi nadal sie podoba zobaczymy jak przyjdzie na nią pora czy mi się nie odwidzi ale jakąś praktyke w meblach już mam i wiem co chcę, bede tylko mysleć na kolorystyka
Dominika11 09:20, 23 paź 2015

AnnaCh napisał(a)

Z moim talentem to tak różnie, coś tam mi nieraz wyjdzie, ale przede wszystkim brak mi cierpliwości Robię jedynie bombki z wstążek metoda karczochową
A co do domu, to muszę się pochwalić, że mój urządziłam, pomalowałam itd... sama Chyba nawet całkiem dobrze wyszło
czyli widzisz - też zdolniacha jesteś takie bombki bardzo mi sie podobaja A urządzić i wykończyć dom - to dopiero wyczyn - gratuluję
Dominika11 09:21, 23 paź 2015

AnnaCh napisał(a)

Gdzieś tu na forum widziałam wątek o kuchniach
Ja mam ciemny dół, beżowy blat i górne szafki w limonkowym lakierze
a zlew masz jaki - taki srebrny czy inny ???
Rumianka 09:22, 23 paź 2015

agnieszka_malysa napisał(a)

Tak uwielbiam wyszywać szczególnie w takie długie wieczory bo latem niemam czasu
tylko ja liczę krzyżyki jeszcze na takim kolorowym nie wyszywałam bo wydawało się mi że przy moim mięciu tego materiału to nic nię będę później widziała gdzie krzyżyk stawiać

Jak widać łączy nas wspólna pasja. Kiedyś zamieszczę swoje prace. Mam ich kilka.
Dominika11 09:23, 23 paź 2015

Rumianka napisał(a)

Jak widać łączy nas wspólna pasja. Kiedyś zamieszczę swoje prace. Mam ich kilka.
to pokazuj
paula23 09:26, 23 paź 2015

AnnaCh napisał(a)

Dzień dobry wszystkim
A widzisz więc jednak masz jakiś "dar"
To ja też się pochwale do maleństw nie mam cierpliwości wole "większe" rzeczy pokaże Wam kącik małego, malowałam i meble robiłam (półki i łóżko) :

Twarze zamazane bo to nie ja na zdjęciach a czyjś nie będę wrzucać
Ale muszę pomyśleć nad jakąś zmianą bo puchatek już nie bardzo pasuje
Także jak chodzi o wykończenia w domu to ja rządzę
Dominika11 09:29, 23 paź 2015

no Paula to poszłaś równo - zatkało mnie - SUUUUUUUPER